Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Gary Medel'e son teklif: 2.5 milyon Euro - Trabzonspor Haberleri
        1

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın İtalya’daki transfer çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, Milanlı Kucka ile anlaşmaya varılmasına rağmen, kulübüyle bonservis konusunda görüşmeler ve pazarlıklar devam ediyor.

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Kucka’yı mutlak renklerine katmak için büyük çaba sarf eden Başkan Usta, bir taraftan da Medel’i takviye etmek istiyor.

        3

        İnter kulübüyle 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varan Usta, savunma oyuncusu Medel ile henüz anlaşmaya ikna edemedi.

        4

        Şili’nin Portekiz’i elemesinden sonra fiyatının artacağını hesaplayan tecrübeli oyuncunun bu nedenle işi sürekli yokuşa sürdüğü öğrenildi.

        5

        ONUR’U GEÇTİ!

        Medel'e yıllık 2 milyon öneren Usta’nın rakamı en son 2.5 milyon Euro ya kadar çıkarttığı ve haber beklediği ifade edildi.

        6

        Takım dengelerini de göz ardı etmek istemeyen Usta’nın 29 yaşındaki Medel’e verdiği rakam takımda en fazla alan Onur Kıvrak’ı bile geçti.

        7

        Onur bilindiği gibi Bordo-Mavili kulüpten yılda 2 Milyon 250 bin Euro kazanıyor.

        8

        N'DOYE KOPENHAG'A

        Trabzonspor'un Senegalli golcüsü Dame N’Doye’nin, Danimarka’daki eski kulübü Kopenhag’dan teklif geldi.

        9

        Trabzonspor kulübündeki geleceği henüz netleşmeyen golcü oyuncunun Trabzon’a geldikten sonra teknik direktör Ersun Yanal görüşeceği öğrenildi.