Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Emre Mor ile anlaştı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Aykut Kocaman’ın forvet ve kanatlara mutlaka takviye istemesinin ardından kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

        2

        Sarı-Lacivertliler’in bir süredir gündemde olan genç yetenekle her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

        3

        İlk senesinde beklentilerin altında kalan Mor’u başka bir takıma kiralanmayı ya da değerini bulması halinde satmayı düşünen Dortmund’un kararını vermesi beklenirken; oyuncuyla en ciddi ilgilenen takımın Kanarya olduğu belirtildi.

        4

        20 yaşındaki futbolcunun takımında kalması ya da başka bir ekibe gitmesi halinde alternatiflere yönelecek olan Fenerbahçe, Dortmund’un bir an evvel yanıt vermesini bekliyor.

        5

        MOUSSA SOW'UN, UMREDE BİLE AKLI FENERBAHÇE'DE
        Transfer çalışmalarını sürdüren kadroya katılması gündemde olan isimlerden biri de Moussa Sow...

        6

        7 sezon önce, 2011-12’nin devre arasında geldiği Sarı-Lacivertli kulüpte taraftarın sevgisili haline gelen Senegalli futbolcu, 2015-16’da Birleşik Arap Emerlikleri takımı Al Ahli’ye satılmıştı.

        7

        Fakat Dubai’ye bir türlü adapte olamayan deneyimli yıldız, geçen sezonun başında kiralık olarak Fenerbahçe’ye geri dönmüştü.

        8

        Dick Advocaat yönetimindeki Kanarya, sezonun genelinde beklentilerin altında kalsa da Sow, toplam 37 karşılaşmada attığı 15 golle takımının en skorer isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

        9

        YİNE KİRALIK GELEBİLİR
        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, kiralık sözleşmesi sona eren Moussa Sow, tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu sezon da Fener’e gelmek için yoğun çaba gösteriyor.

        10

        Teknik direktör Aykut Kocaman’la birkaç kez telefonda görüşen Senegalli, Demba Ba’yla gittiği umre ziyaretinde bile deneyimli hocayı aradı.

        11

        Ayrıca diğer Fenerbahçeli yetlkililer de sürekli temas halinde olan Sow, kendi maaşından fedakarlık yapmaya hazır...

        12

        Bonservisi alınmasa da kiralık olarak gelmek isteyen Senegalli bu sorunu çözmek için kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.