Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş'ın önceliği Aboubakar - Beşiktaş Haberleri
        1

        Marcelo Guedes’i 7 milyon Euro’ya Lyon’a satarak mali açıdan eli rahatlayan Beşiktaş, ilk olarak forvet sorunu çözmek istiyor.

        2

        Siyah- Beyazlılar’ın öncelikli hedefi ise Vincet Aboubakar...

        3

        Bonservisinde hem Porto’nun hem de Lorient’in hakkı olması nedeniyle Kamerunlu golcünün transferinde sorun yaşayan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman ile yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu önce Lorient sonra da Porto kulüpleri ile masaya oturacak.

        4

        Daha önce yapılan 4.5 Euro’luk teklifi, yetersiz bulunduğu için artıracak olan Orman ve kurmaylarının transferi mutlu sonla bitirmek istedikleri öğrenildi.

        5

        Kartal’ın kurmayları, Abou’dan sonuç alamazsa Fiorentina’dan Babacar ile Tigres’te forma giyen Gignac’ı bitirmeye çalışacaklar.

        6

        KOLAROV İDDİASI
        Marcelo’nun, Lyon’a satılmasından sonra bir stoper transferi daha yapmak zorunda olan Kartal için iddialar gelmeye başladı.

        7

        Domagoj Vida’nın ocak ayında serbest kalacak olması nedeniyle bu oyuncu için aceleci davranmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, savunmaya yapılacak takviye için kiralık formülünü devreye sokmak istiyor.

        8

        Öte yandan Beşiktaş’ın, Manchester City forması giyen ve gerçek bölgesi sol bek olmasına karşın stoper de oynayabilen Aleksandar Kolarov ile ilgilendiği ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ