Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Sakaryaspor Hedef: 2011'de Süper Lig! - Futbol Haberleri

        İsmail Gürses, Hendek ilcesindeki Aquapark'ta düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

        Teknik direktör Özcan Kızıltan ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak teknik direktör sorununu aştıklarını kaydeden Gürses, öncelikli olarak transfer konusunu sonuçlandıracaklarını belirterek, şunları söyledi: ''Sezon 29 Ağustos'ta başlayacak. Kamp programları, kombine kartları, bilet fiyatları, takımımıza alınacak forma reklamı, yönetim kurulumuzda yer alan üyelerin imkanları dahilinde sağlayabileceği finansman desteğini ele alacağız. 500 bin TL'lik finansmanı kendi adıma sağlayacağım. Yönetimimizde her şey şeffaf olacak. Gelişmeler kulübümüzün internet sayfasında yayınlanacak. Sakaryaspor'u sevenler ve spor kamuoyu Sakaryaspor'un ne kadar şeffaf olduğunu görecek. Yeni bir sayfa açtık. Sakaryaspor'un zaferlere imza atmaktan başka bir seçeneği yok. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim kurulumuz dirayetle hedefine varacaktır. İlk hedefimiz Bank Asya, asıl hedefimiz de Turkcell Süper Lig. Sakaryaspor 2011 yılında Turkcell Süper Lig'deki yerini alacaktır. Ben bu konuda yönetim kurulu arkadaşlarım adına Sakarya camiasına söz veriyorum.''

        Basın mensuplarından Sakaryaspor'u desteklemelerini isteyen Gürses, yönetimde fikir ayrılığı olduğu haberlerinin gerçekleri yansıtmadığını belirterek, şöyle konuştu: ''Yönetimde ayrışım olduğu söylentileri çalışma arkadaşlarımızın şevkini kırıyor ve bu tür söylentiler Sakarya'ya zarar veriyor. Böyle bir şey olsa bile basının görevi böyle bir çatlağı ortaya çıkarmak olmamalı, bilakis basının görevi Sakaryaspor'da çatlak olmamasını sağlamak olmalıdır. Başarıya giden bu yolda bizi engelleyecek o kadar çok şer güç var ki, bir de içerideki sorunlarla uğraşmak istemiyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz birlik ve bütünlük içindedir. Teknik direktörümüz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın oy birliğiyle aldığı kararla belirlenmiştir. Bütün spor kamuoyu bunu böyle bilmeli. Bundan sonraki bütün kakarlar da oy birliği ile alınacaktır.

        ''Gürses, eski kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu'nun Kocaelispor yönetim kurulunda görev aldığı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ