Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Babacar'da sona yaklaştı - Beşiktaş Haberleri
        1

        Forvet arayışlarını sürdüren ve belirlenen isimler üzerinden hareket eden Beşiktaş, Khouma Babacar transferinde mutlu sona çok yakın...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Vincent Aboubakar konusunda istediğini alamayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in de daha önce ismini açıkladığı Babacar için Fiorentina Kulübü ile görüşmesi için menajer Ahmet Bulut’a tam yetki verdi.

        3

        Önceki gün İtalya’ya giden ve Fiorentina yetkilileri ile masaya oturan Bulut, 4.5 milyon Euro’luk teklifini resmen iletti.

        4

        Çizme ekibinin bu teklifin biraz daha artırılmasını istediği öğrenilirken, aradaki bu ufak detayın giderilmesiyle Babacar transferinin resmen açıklanmasının beklendiği belirtildi.

        5

        Ahmet Bulut’un, Senegalli golcü ile birlikte Türkiye’ye dönmesi beklenirken, Babacar’ın artık yeni sezonda Kartal’ın yeni golcüsü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        6

        HEM FORVET HEM KANAT
        24 yaşındaki Khouma Babacar’ın, Aboubakar gibi hem santrfor hem de kanatta oynayabilme özelliğinin olması nedeni ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından tercih edildiği belirtildi.