Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan Lens ve transfer açıklaması - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sturm Graz maçı sonrası basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Lens’i kendisinin istemediği yönündeki iddialara tepki gösteren Kocaman şunları söyledi:

        3

        “Benim istemediğim gibi bir şey olsa Lens’e geçen seneki ücretinden çok daha fazla ücret niye teklif edilsin ki?"

        4

        "F.Bahçe Lens’e geçen seneki ücretinden daha fazlasını teklif etti. Eğer kandırılmıyorsam böyle."

        5

        "Bana rağmen Lens’e teklif yapma durumu olmazdı. Buradaki tehlike başka, başka bir duruma götürülmeye çalışılıyor. Algı operasyonu yapılıyor."

        6

        Takımda kendisini en çok mutlu eden şeyi de açıklayan Kocaman, “Çok net bir şekilde oyuncularım ana oyunu uygulamak için çok yüksek irade gösteriyor. Bunu devam ettirecek bir takım olarak gözüküyor. Benim en fazla mutlu eden bu” diye konuştu.

        10

        "Transferlerle ilgili şu anda biten bir şey yok. Bekliyoruz ama transfer günden güne olabilen bir durum. Sen parayı da versen hemen olmuyor."

        11

        "Hasan Ali ve Ozan ile ilgili olarak F.Bahçe ailesinin bütünlüğünü zedeleyen birtakım gelişmeler oldu. Büyük hedeflere giderken bizi aşağıya çekecek şeylerden kaçınmamız lazım."

        12

        "Büyük hedefler çatışmayla, öfkeyle olmaz. Geçen senelerden kalan birtakım şeyler var. Bu nasıl düzelecek? Bunu da kazanmaya devam ederek düzeltebiliriz."