Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan Galatasaray'a geri dönecek mi? - Arda Turan son durum - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Barcelona’da forma giyen Arda Turan’ın geri dönmesine yönelik çalışmaları olduğunu doğruladı.

        2

        Özbek, “Arda çok iyi bir Galatasaraylı. Bizim evladımız. Elbette hizmet vereceği en önemli yer G.Saray’dır. Arda’nın buraya gelmesi, futbolu burada bırakması en büyük arzumuzdur. Bu manada çalışmalarımız var” diye konuştu.

        3

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; Arda’yı Barcelona’dan kiralama konusundaki görüşmeleri sportif direktör Cenk Ergün yürütüyor.

        4

        Arda Turan'ın gelmeyi istediği, ancak Barcelona’nın kiralama bedeli konusunda Galatasaray’a güçlük çıkardığı bildirildi.

        5

        Yönetim Arda’ya yaklaşık 5 milyon Euro, kiralama bedeli olarak da 1.5 milyon Euro vererek eski kaptanlarını yuvaya döndürmeye çalışıyor.

        6

        Chapecoense’ye karşı yapılan maçta şans verilmeyen 2 oyuncudan biri olan Arda Turan’ın, Barcelona’yla yol ayrımına geldiği iddiaları artıyor.

        7

        Marca gazetesi, Ernesto Valverde’nin gelişiyle forma şansı tehlikeye giren Arda’nın, Galatasaray’la görüştüğünü, eski takımı Atletico Madrid’e dönmek için de istekli olduğunu yazdı.

        8

        Çin’den gelen astronomik teklifleri geri çeviren Arda’nın, Barça’da kalması halinde devre arasında transfer yasağı biten Atletico’ya geçebileceği ifade edildi.

        9

        Öte yandan Habertürk, 31 Temmuz’da Galatasaray - Arda Turan flörtünü ilk duyuran gazete oldu. O gün yayınlanan haberde, Arda Turan şu ifadeleri kullanmıştı: “Florya benim yuvam. Teklif gelirse, kiralık olarak gelmek için Barcelona’yla görüşürüm.”

        10

        Barcelona’dan 7 milyon Euro civarında kazandığını belirten Arda şu ifadeleriyle Florya’ya dönüş için arzusunu dile getirmişti: “Çin’den gelen teklifler bunun iki katı. Ancak ben Uzakdoğu’yu düşünmüyorum. Galatasaray benim için çok özel."

        11

        "Buradaki kazandığımın altında bir rakama hayır demem. 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse kabul ederim."

        12

        "Ailemle daha çok zaman geçirmek, huzurlu olduğum yerde futbol oynamak, beni seven insanlarla birlikte olmak istiyorum. "Ben bugüne kadar kazandığım her şeyi Galatasaray sayesinde kazandım."