Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüşü yakın" - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile menajer Ahmet Bulut'un bir araya geldiği görüşmenin ardından, taraflar Arda Turan hakkında görüşmediklerini ifade etmişlerdi.

        2

        Ancak İspanya'dan gelen haberler, Arda Turan'ın Galatasaray'a dönebileceği yönünde...

        3

        Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Katalan ekibinin teknik direktörü Ernesto Valverde'nin planları içerisinde yer almayan Arda Turan'ın, Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.

        4

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile menajer Ahmet Bulut arasındaki görüşmede, yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı kulübe dönmesi için şartlarda anlaşmaya vardıkları belirtildi.

        5

        Haberde, Barcelona'nın Arda Turan'ı satmak istediği, ancak yıldız futbolcuyla ilgilenen tek kulüp olan Galatasaray'ın sadece kiralama teklifi yapabildiğine yer verildi.

        6

        Arda Turan, duygusal nedenlerden dolayı Galatasaray'a dönmek için Barcelona'dan izin istedi.

        7

        Haberin detayında, Galatasaray'ın kiralama teklifinin ekonomik olarak ideal bir seçenek olmadığı düşünen Barcelona'nın, futbolcusunun sürekli 11 oynayacağı bir sezon geçirmesini istediği için teklife olumlu yanıt verebileceğinin altı çizildi.

        8

        Barcelona'nın 2015 yılında transfer ettiği Arda Turan'a, teknik direktör Ernesto Valverde'nin yeni sezonda şans vermesi beklenmiyor.

        9

        Arda Turan, Barcelona'nın Chapecoense'yi 5-0 mağlup ettiği Joan Gamper maçında forma giymemişti.