Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tolga Ciğerci: "Golü Selçuk İnan için atmak istedim" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaraylı Fernando, Tolga Ciğerci ve Younes Belhanda, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundular.

        Sarı-Kırmızılılar'ın Manchester City'den transfer ettiği Fernando "Buraya gelmeden önce Galatasaray'ın ne kadar mükemmel bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu biliyordum. Burada bunu daha da iyi anladım. Biz futbolcular için çok iyi bir atmosfer yarattılar. Yeni oyuncular için adapte olmak o kadar da kolay değildir. Benim oynadığım bölgede güzel bir rekabet ve kaliteli oyuncular var. Ancak bu rekabet takımın lehine olur. Bugün atılan bütün golleri beğendim. Yeter ki biz hep gol atalım." diye konuştu.

        TOLGA CİĞERCİ: "GOLÜ SELÇUK İNAN İÇİN ATMAK İSTEDİM"

        Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü atan Tolga Ciğerci, maçın ardından performansını değerlendirdi.

        Tolga Ciğerci yaptığı açıklamada şunları söyledi:

        "İlk golüm için çok çalıştım, sabırlı da olmam lazımdı, mutluyum. 2-3 yeni oyuncumuz var, ilk maçı iyi oynamak hemen böyle kolay değil. Selçuk ağabeyi (İnan) çok severim. Çok iyi bir insan, çok iyi futbolcu, golü onun için atmak istedim"

        BELHANDA: "ÖNÜMÜZDE UZUN BİR YOL VAR"

        Galatasaray'ın, Kayserispor karşısında 2. golünü atan Younes Belhanda ise "Benim golümden ziyade taraftarları mutlu ettik, en önemlisi oydu. Önümüzde uzun bir yol var. Galatasaray taraftarının ne kadar büyük olduğunu geldiğim gün anladım. Bugün iyi oynayan bir Belhanda vardı, ama bu yetmez. Daha fazla performans ortaya koyması lazım" diye konuştu.

        SERDAR AZİZ: "HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

        Galatasaray'ın milli stoperi Serdar Aziz, karşılaşma sonrası kulüp televizyonuna konuştu.

        Serdar Aziz yaptığı açıklamada "İyi başlamak istemiştik. UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda etmiştik. Taraftarımızla bütünleşmek için bu maç önemliydi. İyi de oynadık, iyi de mücadele ettik. Sahada üstünlük kurduk ve sonunda güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bundan sonra devamı gelir.

        Geçen sezon ciddi bir sakatlık yaşamıştım. Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kolay değil. Aşağı yukarı 8-9 ay oldu resmi maça çıkmayalı. Arkadaşlarım bugün sahada bana yardımcı oldu. Taraftarımızla bütünleştik. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her şey çok güzel gidiyor. Galatasaray olarak her şeyin üstesinden geleceğiz.

        Güzel bir futbol oynadık ve güzel bir maç izlettik. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Osmanlı maçına da aynı şekilde hazırlanıp seri galibiyetler almak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ