Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Burak Yılmaz: "Taraftar ağladı, ben de ağladım" - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’in ilk haftasında Atiker Konya’yı Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-1 yenen Trabzon’da milli yıldız, Medical Park Stadı’na çıktığında duygusal anlar yaşadığını söyledi. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, maç öncesinde çok heyecanlı olduğunu belirten Burak Yılmaz, “Avni Aker’de destanlar yazmıştık. Yeni statta neler yapabilirim diye kendi kendime düşündüm. Isınma hareketleri için sahaya çıktığımda 30 bin kişinin adıma tezahürat yaptığında inanın tüylerim diken diken oldu. Öyle heyecanlandım ki sormayın gitsin. Sanki futbola yeni başlamış gibiydim. Sonuçta ben de bu sevgiye karşılık verdim ve iki gol atıp maçı hep birlikte kazandık. Taraftar ağladı, ben de ağladım” dedi.

        ‘BAŞARIMIZ ORTAK’

        32 yaşındaki golcü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sakın kimse takımın aldığı galibiyetleri bana mal etmesin. Biz bir takımız ve kazandığımızda hep birlikte kazacağınız, kaybettiğimizde de hep birlikte kaybedeceğiz. Sevinçler ve üzüntüler hep birlikte ortak olmalı.”

        UĞUR'DAN BURAK'A: AĞABEY, SEN KAPTAN ÇIK

        Konya maçında iki gol atan ve takımının üç puan kazanmasında çok büyük katkı sahibi olan Burak Yılmaz’ın karşılaşma öncesi esame listesinde kaptan olarak gösterilmesine rağmen sahaya Uğur Demirok’un kaptan olarak çıkması dikkat çekmişti. Ancak olayın perde arkasında karşılıklı jestler yaşandığı ortaya çıktı. Konuya açıklık getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Burak bu konuyu hiç gündeme getirmedi. Ama Uğur ‘Ağabey siz çıkın’ diyerek jest yaptı. O da ‘bu şimdi konuşulacak konu değil, şimdi çık daha sonra konuşuruz’ dedi” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ