Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Robinho, Rizespor'a gelecek mi? - Çaykur Rizespor Haberleri

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ofansif orta saha transfer etmek istediklerini söyledi.

        ''10 NUMARA TRANSFERİ YAPMAK İSTİYORUZ''

        Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 10 numara pozisyonunda bir oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirterek "Robinho için belli şartlar yerine gelirse yönetim gereğini yapacaktır" dedi.Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında basın mensuplarına simit ve kaşar ikram eden Karaman, lige galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaptı. Bu hafta sonu Adana Demirspor karşısında rakibe saygı duyarak yüksek tempoda oynamaya devam edeceklerini ifade eden Karaman, takımda Süleyman Koç ve Ramos'un sakatlığının bulunduğunu, iki oyuncunun ilk hafta olduğu gibi Adana Demirspor maçında da oynama şanslarının zor olduğunu açıkladı.

        REKLAM

        ''ROBINHO İLE GÖRÜŞTÜK''

        Karaman, yabancı kuralı sebebiyle sıkıntı yaşadıklarının altını çizerek Jakob Jantscher'in kiralık veya satın alma opsiyonuyla taliplisi olduğunu, bu anlamda görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Transferde bir yabancı ve bir yerli oyuncu çalışmalarının sürdüğünü belirten Karaman "Çok üst düzey oyuncu konuşuyoruz. Robinho ismi gündeme geldi. Brezilya'da görüşmüştük. Bu oyuncu için şartlar yenine gelirse yönetim gereğini yapacaktır. Bir 10 numaraya ihtiyacımız var. Burada ekonomik bilanço çok önemli. Genç 10 numara bulmak çok zor. Alacağımız oyuncunun bizi tekrar Süper Lig'e taşıyacak bir isim olması gerekir" ifadelerini kullandı.

        ROBINHO, ÇAYKUR RİZESPOR İDDİALARINI YALANLADI

        Brezilyalı futbolcu Robinho, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Bu haberlerin en ufak bile bir doğruluk payı yok. Hiçbir kulüple ne görüştüm ne de konuştum. Bazı menajerler benim adımı kullanarak bazı kulüplerle pazarlık yapıyorlar.'' diyerek çıkan iddiaları yalanladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ