Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Samir Nasri, Antalya'ya geldi - Samir Nasri kimdir? - Bitexen Antalyaspor Haberleri
        1

        Antalyaspor'un transferi için anlaşmaya vardığı Fransız orta saha Samir Nasri, Antalya'ya geldi.

        2

        Antalya Havalimanı'na gelen yıldız futbolcuyu, Antalyaspor Kulübü yetkilileri ile kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.

        3

        Yaklaşık 1 saat öncesinden havalimanına gelen taraftarlar tezahüratlarla Samir Nasri'nin uçağının inişini bekledi.

        10

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Antalyaspor, daha önce Marsilya, Arsenal, Manchester City ve Sevilla gibi dev kulüplerde forma giyen Nasri’yle 2 yıllığına anlaştı.

        11

        Tecrübeli futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı bildirildi.

        12

        Kırmızı-beyazlıların Nasri’ye, bonuslar haricinde yıllık 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenilirken, Manchester City’ye ödenecek bonservis bedeli hakkında bilgi verilmedi.

        13

        Öte yandan geçtiğimiz sezon geçirdiği bir sakatlık sonrası yapılan tedavinin ardından doping yaptığı gerekçesiyle WADA'da davası görülen ve 4 yıl futboldan men edilmesi istenen Samir Nasri'nin dava sonucu hala karara bağlanmadı.

        14

        SAMIR NASRI KİMDİR?

        Samir Nasri, 26 Haziran 1987 tarihinde Fransa'nın Marsilya şehrinde dünyaya geldi. Marsilya takımının alt yapısında yetişen Nasri, 17 yaşındayken Marsilya ile profesyonel sözleşme imzaladı.

        15

        Daha ilk sezonunda Marsilya'da ilk 11'de forma giymeye başlayan Nasri, 13 maçta 1 gole imza attı ve dinamikliğiyle dikkatleri üzerine topladı. 2005-2006 sezonunda da 30 maçta forma giyerek yaşına göre oldukça iyi bir istatistik yakaladı.

        16

        2008 yılında İngiltere'nin önde gelen kulüplerinden Arsenal'e transfer oldu ve beklenen başarıyı verdi. Arsene Wenger'in dikkatini çeken Nasri, dönemin başarılı oyuncuları arasında yer aldı. Arsenal'de çıktığı 86 maçta 18 gol kaydeden Samir Nasri, yıldızını parlattı.

        17

        2011 yılının yaz döneminde Manchester City'e 25 milyon pound karşılığında transfer oldu ve henüz ilk maçında 3 asist yaptı. Manchester City'de çıktığı 124 maçta 18 gol kaydeden Nasri, 31 Ağustos 2016 tarihinde İspanya'nın Sevilla kulübüne kiralandı.

        18

        Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Samir Nasri, çıktığı 41 milli maçta 5 gol kaydetti.