Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Aykut Kocaman'ın tercihi şaşırttı - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman yeni sezonun başlamasıyla birlikte özellikle kadro seçiminde şaşırtmaya devam ediyor...

        2

        UEFA Avrupa Ligi’nde Vardar ile oynanan maçta sahaya sürdüğü 11 ile şaşırtan tecrübeli çalıştırıcının dün akşamki seçimleri yine dikkat çekti.

        3

        Özellikle Zenit ile birlikte Rusya’da sezonu erken açan ve hazır durumda olan Giuliano ile önceki günkü basın toplantısında hazır olduğunu söyleyen Soldado ilk 11'de yer almadı.

        4

        Yerlerine Mehmet Topal ve Josef ikilisi ile varlık gösteremeyen Robin van Persie’nin takımda yer almasına özellikle taraftarlar maç öncesinde büyük tepki gösterdiler.

        5

        ‘UYUMLU TAKIMLA ÇIKMAK İSTEDİK!’

        Kadro seçimiyle ilgili olarak ise teknik direktör Aykut Kocaman maç öncesinde yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamayla bir kez daha herkesi şaşırttı...

        6

        Göztepe ve Vardar maçlarında iyi bir görüntü çizilmemesine rağmen kadronun uyumlu olduğunu söyleyen Kocaman, “İlk 9 haftada içeride oynayacağımız 3 maç Trabzon, Başakşehir ve Beşiktaş. Yani şampiyonluk adaylarıyla oynayacağız. Giuliano bir idmana katıldı, aramızda olamadı. Şu geçiş döneminde birbirini tanıyan uyumlu takımla çıkmak istedik” dedi.

        7

        Aykut Kocaman'ın “Sadece bir idmanda bizimle oldu” diyerek 11’e almama sebebini açıkladığı Giuliano, “Üst düzeyde bir konsantrasyondayım. Hem fizik hem de mental olarak hazırım” dedi.

        8

        TARAFTARDAN BÜYÜK ÖFKE

        - Aykut Kocaman’ın elinde Ferrari var. Bir yere çarparım diye binmeye korkuyor. - Giuliano’yu oynatmayacaksan neden transfer ettik, manyak mıyız?

        9

        - Topal ve Alper ne kadar katkı verecek ki sana? Giuliano tek bacağıyla oynasa ikisinin verdiği katkıdan daha fazla katkı sağlar.