Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa isyan etti! - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa'nın Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 2-1mağlup olduğu maçın90+1. dakikasında Kasımpaşa'nın kullanacağı penaltı öncesi 4. hakemle tartışan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş orta hakem tarafından tribüne gönderildi.

        Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Murat Duman, teknik direktör Kemal Özdeş’in atılması hakkında konuştu, hakemi eleştirdi. Duman, “Kemal Hoca maçın 3 dakika uzatılmasına takıldı. Oyuncu değişiklikleri, sakatlıklar, goller. En az 5-6 dakika olmalıydı. 4. hakem, ‘Merak etme’ dedi. 3 dakika verilince Kemal Hoca, ‘Beni neden kandırıyorsun. Yazık. Mücadele ediyoruz. İstiyorsan bir de beni at’ dedi. Bu işler bu kadar basit değil. Bu kadar kolay teknik adam atılmaz” ifadesini kullandı.

        REKLAM

        ADEM: 3 DAKİKALIK UZATMA SKANDAL

        Kasımpaşa Kaptanı Adem Büyük, maç sonu hakem Mustafa Öğretmenoğlu’naisyan etti. Yıldız oyuncu, “Mustafa Hoca geçen hafta bizim maçta 4. hakemdi. Gözünün önündeki pozisyonları kaçırdı. Şu maçta 3 dakikalıkuzatma tamamen skandal. Mustafa’ya gösterdiği kırmızı kartın etkisindekaldıysa diyecek lafım yok” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ