Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor, Cumartesi günü özel maçta Beşiktaş´ın konuğu olacak - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı oyuncuların yarın Kayseri´de toplanacağını, Cuma günü23.45 uçağıyla İstanbul'a giderek, cumartesi günü saat 19.00´da Beşiktaş ile milli maç arasından yararlanarak, özel maç oynayacaklarını söyledi.

        Bedir,"Milli maç arasını boş geçirmemek için Beşiktaş Kulübünün özel maç isteğini kabul ettik. Bu maçta kadromuzda yer alan ve ligde çok fazla yararlanamadığımız bir çok oyuncumuz forma şansı bulacak. Maç sonrasıfutbolcularımıza bir günlük izin vereceğiz ve takım pazartesi akşamantrenmandaKayseri'de olacak"dedi. Sakatlığı geçtiği için Gana milli takımına giden Asamoah Gyan, Beşiktaş kadrosunda yer almayacak.

        REKLAM

        WELLİNTON´UN BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO

        Kayserispor Başkanı Bedir, Wellinton´un haksız fesih yaptığının gün ışığına çıktığını bu oyuncunun Türkiye ve başka bir ülkede futbol yaşamını devam ettirmek istemesi halinde 2.5 Milyon Euro getirerek sarı kırmızılı takımla anlaşması gerektiğini söyledi.

        Bedir, "Kendisine sezon başında kampa geç katılmasından dolayı 200 Bin Euro para cezası vermiştik. Daha sonra ödemeleri banka aracılığıyla yapıldı. Bankalar arasında bizimle ilgili olmayan 2 saatlik işlem gecikmesini fırsat bilen Wellinton, kendisine akıl verenlerin sözüne kanıp, TFF´ye tek taraflı fesihte bulundu.

        Gerek FIFA gerekse TFF nezdinde haksız fesih kararına karşılık gereken hukuki işlemler ve itirazlarımızı yaptık. Şimdi Welliton´a talip olan kulüpler bu durumu anladığı için bizimle temasa geçiyor. Wellinton, 2.5 Milyon Euroyu getirmeden, davamızdan vazgeçmeyiz. Üstelik, mahkeme sonrası faiz ve diğer alacaklarımızı da buna ekleriz. Welliton´u almak isteyen kulüp bunlara hazır olmalı" diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ