Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü A.Gücü'nde Gökçek dönemi! - MKE Ankaragücü Haberleri

        Genel kurulda bir açıklama yapan Melih Gökçek, Ankaragücü'nün tarihi bir kulüp olduğunu ve muhteşem bir taraftara sahip olduğunu belirterek, "Yeni yönetime elimden gelen desteği vereceğim. Önümüzdeki sezon şampiyon bir Ankaragücü oluşturmak istiyoruz. Bunun için Melih Gökçek olarak elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

        Ankaragücü'nün çiçeği burnunda başkanı Ahmet Gökçek ise, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Ankaragücü, başkentin en büyük ve köklü kulübü. Burada başkan olduğum için şeref ve gurur duyuyorum. Yeni yönetimimizle elbirliğiyle başarılı olmak için çaba sarf edeceğiz. Çok heyecanlıyım. Ankaragücü'nü hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu. Gökçek, yapılacak transferlerle ilgili bir soruya ise, "1 haftadır gerek dışarıdan yapacağımız, gerekse Ankaraspor'dan gelecek futbolcular için çalışmalarımızı yaptık. Ankaraspor'un yarın önemli bir maçı var. Maçın ardından gerekli açıklamaları yapacağız" şeklinde cevap verdi.

        Ahmet Gökçek'in başkanlığındaki yönetim kurulu da belli oldu. İhlas Ankara Medya Grup Başkanı Nuri Elibol'un da yer aldığı listede toplam 33 kişi yer aldı. İşte Ankaragücü Kulübü'nün yeni yönetim kurulu:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ