Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gözler Hikmet Çetin'de! - Beşiktaş Haberleri

        Siyah beyazlı camianın önde gelen isimlerinin Çetin'den öne çıkmasını istedikleri bildirildi. Çetin'in cuma günü İstanbul'a gelerek bir hafta kamp kuracağı, çalışmalarına da Süleyman Seba ve Rahmi Koç'la görüşerek start vereceği öğrenildi.

        Seba ve Koç'un Çetin'den mutlaka aday olmasını istedikleri, bu takdirde diğer adayların çekilebileceğini söyledikleri ifade edildi. Hikmet Çetin'in de bunun üzerine bazı isimlerle liste görüşmesi yaptığı ileri sürüldü.

        Başkan Yıldırım Demirören'in de bu gelişme üzerine liste çalışmasına hız verdiği ve Süleyman Seba döneminin yöneticilerini camianın önde gelen isimlerinin desteğini kazanmak amacıyla yönetimine almak istediği bildirildi. Seba döneminin en önemli isimlerinden biri olan Metin Keçeli ile görüşen ancak olumsuz yanıt alan Demirören'in, Fahrettin Curoğlu'nu ikna ettiği ifade edildi. Demirören'in İstanbul Üniversitesi eski rektörü Mesut Parlak'ı da yönetimine almayı hedeflediği bildirildi.

        Diğer başkan adayı Murat Aksu'nun da Metin Keçeli ile bir görüşme yaptığı, ancak yine olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Keçeli'nin, Hikmet Çetin'li bir oluşumun daha yararlı olacağını vurguladığı belirtildi. Bunun üzerine Aksu'nun Hikmet Çetin'in kabul etmesi halinde adaylıktan çekilerek yönetime girebileceğini söylediği öğrenildi.

        Aksu'nun daha önce Serdar Bilgili'nin yönetiminde de yer alan Muzaffer Nasıroğlu'nu listesine alacağı vurgulandı. Bu gelişme üzerine Nasıroğlu ile hareket eden ve iki dönem başkan adaylığında bulunan Fikret Orman'ın da Ocak ayındaki seçimde Aksu'yu desteklemesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

        Murat Aksu'nun listesine alacağı iddia edilen bir diğer isminse işadamı Mustafa Süzer olduğu öğrenildi.

        A.A

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ