Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Önce Beşiktaş" - Fenerbahçe Haberleri

        Andre Santos, birçok konuda samimi açıklamalar yaptı. İlk hedeflerinin sadece Beşiktaş maçı olduğunu belirten

        "KALİTELİ FUTBOLCULAR VAR" “Türkiye’de gerçekten kaliteli futbolcular var. Türk oyuncular hem teknik hem de güçlüler. Ancak Emre Belözoğlu tartışmasız en iyi Türk futbolcusu. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.”

        "TÜRKİYE'DE GÜÇ GEREKLİ" “Türkiye ile Brezilya arasında büyük fark var. Brezilya’da öncelikle herkes topu düşünüyor. Topla oynuyor. Yani futbol topunun üzerinde dönen bir oyun var. Türkiye’de öncelik fizik ve güç üzerinde. Oyun daha sonra geliyor. O yüzden burada oynamanız için güçlü olmanız gerekiyor.”

        "DÜNYA KUPASI'NA GİDECEĞİM" “Brezilya Milli Takımı’nda dünyanın en iyi oyuncuları yer alıyor. Dunga dünya kupasına kadar birçok futbolcuyu denemek istiyor. Ben kadroda olmak için elimden geleni yapacağım ve olacağıma inanıyorum. Ancak karar tabii ki Dunga’nı.”

        "ALEX'İN MİLLİ ŞANSSIZLIĞI" “Alex kesinlikle Brezilya Milli Takımı’nda oynayacak kapasitede. Onu tartışmaya bile gerek yok. Bu sezonda gerçekten inanılmaz oynuyor. Ama Dunga’nın o bölgede çok fazla seçeneği bulunuyor. Ronaldinho, Diego, Kaka gibi dünyanın en etkili futbolcuları. Alex’in tek şanssızlığı, bu bölgedeki rakipleri.”

        "ROBERTO CARLOS AYRILMASIN" “Roberto Carlos’un takımdan ayrılması bizim aleyhimize olur. Hem tecrübesi hem oyun zekâsı hem de tekniği ile takıma çok fazla katkı yapıyor. Sonuçta ne olacak bilemiyorum ama Carlos’un takımda kalması bize büyük bir avantaj sağlar.”

        "DEFANS OYUNCUSUYUM" “Ben sol kanadın iki pozisyonunda oynayabiliyorum. Hem hücumda hem defansta. Ama benim tercihim ve yerim sol bek. Ancak ileriye çıkmayı ve gol atmayı da seviyorum. Bu durum sol beklerde fazla görülmediği için garip karşılanabiliyor. Brezilya Milli Takımı’nda sol bek pozisyonunda oynuyorum. Ve bu bölgede oynamaya daha alışığım.”

        "ÖNCELİK BEŞİKTAŞ MAÇI" “Burada çok mutluyum. Çok çabuk uyum sağladım. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Rakiplerimiz de güçlü. Hem Beşiktaş hem Galatasaray iyi ekipler. Özellikle G.Saray’ın elinde çok iyi oyuncular var. Bizim şimdiki hedefimiz sadece Beşiktaş maçı. Bu mücadeleyi kazanırsak büyük avantaj yakalarız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ