Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Elano'ya hazır olun" - Galatasaray Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

        Brezilya Milli Takımı’na her gidişinde adından söz ettirip G.Saray’da ise bekleneni veremeyen Blumer için çareler aranıyor. Rijkaard, “Farklı bir Elano’ya hazır olun” mesajı verdi ama sır vermedi!..

        Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard, Sarı-Kırmızılı takımın iki 10 numarası Arda Turan ve Elano’nun aynı 11 içinde yan yana oynatılamayacağı yönündeki tartışmalara son noktayı koydu.

        Yöneticilerle yaptığı görüşmede Elano’nun son durumunu masaya yatıran tecrübeli teknik adam, oyuncunun performansı konusunda endişe taşıyan idarecileri rahatlattı ve "Yakında Elano'nun neler yapabileceğini hep birlikte izleyeceğiz” mesajını verdi.

        Kafaları karıştıran “Arda ve Elano yan yana oynayabilir mi?” konusunda da konuşan G.Saray’ın çalıştırıcı, “Ben onları yan yana oynatacağım, herkes de nasıl olduğunu görecek” diyerek bazı planları olduğuna değindi ancak bunların neler olduğunu açıklamadı.

        Brezilya’nın İngiltere ile oynadığı hazırlık maçında harika bir asiste imza atan sambacının G.Saray’da bir türlükendisinden beklenen performansı sergileyememesi, eleştirileri de beraberinde getirdi. Teknik direktör Frank Rijkaard, yönetimle yaptığı görüşmede Elano'nun henüz yeni takımına ve arkadaşlarına uyum sağlama problemi çektiğini, bunun da mormal karşılanması gerektiğini söyledi. Hollandalı hoca, "Elano son derece iyi ve kaliteli bir futbolcu. Kadromuzda olması bizim avantajımız. Arda ile ikisinin çok ayrı meziyetleri var. Yakında Elano'yu çok farklı bir şekilde izleyeceksiniz" diyerek yüreklere su serpti.

        DÖNÜNCE ÖZEL GÖRÜŞME YAPACAK

        Rijkaard, milli takım dönüşünde Elano ile özel bir görüşme yapacak ve kendisinden bundan böyle ilk 11’de oynaması için hazırlıklı olmasını isteyecek. Arda’yı yeniden sol kanada kaydıracak olan Frank Rijkaard’ın, Elano’yu ise 10 numaralı bölge olan forvet arkasına çekeceği vurgulanıyor. Daha önce de bu planı Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarında işleyişe koyan Rijkaard, başarıyı yakalayamayınca Elano’yu yeniden yedek bırakmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ