Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ölümüne Kartal! - Beşiktaş Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Beşiktaş’ta pazar günü yapılacak seçim öncesi tansiyon yükseliyor, başkan adayı Murat Aksu önemli açıklamalarına devam ediyor. Önceki gece Kanal 24’te yayınlanan Futbol 7/24 Programı’na katılan Aksu geçmiş seçimlerde ölmüş üyelerin yerine oy kullanması konusunda esprili bir yaklaşım sergiledi ve “Beşiktaşlılık bu dünyada değil öbür dünyada da devam ediyor demek ki!” diyerek ince mesajlar yolladı. Aksu konuya “Divan başkanıyla yaptığım toplantıda bu konu için özellikle rica ettim. Ben muhalefetim, seçimde böyle bir hile yapamam. Sizin de yapmayacağınıza canı gönülden inanıyorum ama yanınızda kongre simsarları var. Gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum” sözleriyle devam etti. İşte Aksu’nun açıklamaları:

        ‘İKİ ARAZİ KAZANDIRACAĞIZ’ Kulübe Süleyman Seba döneminden sonra hiç arsa kazandırılmadı. İlk kez açıklıyorum... Büyükçekmece Belediyesi ‘G.Saray’a verilen arazinin yanında size de altyapı tesisi olarak kullanmak üzere arazi verebiliriz’ dedi. 40 dönüme yakın bir alan. Seçimden sonra biz kazanırsak biz değerlendiririz. Başkan kazanırsa onun kullanımı için uğraşacağız. F.Bahçe’nin Düzce’de kamp tesisi için arazisi var. Ben de aynı bölgeden arazi sözü aldım.

        ‘AYNI DESTEĞİ İSTEYECEĞİZ’ Seçilirsem basketbola da futboldaki gibi ‘direktör’ modelini getireceğiz. Şimdiki gibi sorumlu yönetici olmayacak. Ayrıca basketboldan kazandığımız sponsorluk parası sadece basketbol için kullanılacak. Fenerbahçe’nin sponsoru (Ülker Grubu) bizim de sponsorumuz. Onlardan rica edeceğiz. Ya onlara verdikleri desteğin aynısı versinler ya da her Beşiktaşlı’nın gönlünde yatan Efes Pilsen ile birleşmeyi hayata geçirmek için çalışacağız. Tuncay Bey’le (Özilhan) bu konuyu ayak üstü konuştuk ama zamanı geldiğinde projemizi hazırlayıp sunarız.

        ‘AMATÖRLERE SPONSOR’ Amatör sporlara her yıl toplam 20 milyon TL harcanıyor. Hepsine sponsor bulmak istiyoruz. Mesela voleybol... Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akır Çağlar’la konuşacağız. Takımın adı ‘Beşiktaş Ziraat Bankası’ olsun gerekirse şubeyi Ankara’ya taşıyalım. Her maça 1000-2000 kişi de gider. Hentbole de başka bir sponsor sahip çıksın.

        ‘AKŞAM YATTI, SABAH ALDI’ Transfer politikasına gelince... Oyuncu tabii ki alınacak. Ama belki 10-15 milyon Eurolar’a bir oyuncu alınacak adam gibi tam bir yıldız olacak. Gerisi 1-2 milyon Euroluk isimler olacak. Kısıtlama yapmayacağımız tek yer altyapı olacak. Beşiktaş özkaynak düzenine geri dönecek. İlk iş o barakalarda soyunan gençleri Ümraniye’ye taşıyacağız. Başkan gece yattı sabah Tabata’yı aldı. Olan kulübe oldu. Bu transferden ne hocanın ne genel sekreterin haberi vardı. Böyle iş yapılmaz.

        ‘AYIP OLUYOR BAŞKAN’ Seçime siyaset karıştığı konusunu divan başkanı ve sayın Yıldırım Demirören ile biraraya geldiğimizde kendisinin yüzüne karşı da söyledim. ‘Başkan dedim. Ben senin yönetimine girip seçimi kazandığımız zaman siyaset karışmıyordu da şimdi mi karışıyor. Lütfen bunları söyleme. Ayıp oluyor dedim’ bu tür haberlerin çıkarılması çok yanlış ve kasıtlı. Babam yıllardır Beşiktaş kongre üyesi. Yani babam gelip beni desteklemesin mi? Bunda ne var. İnanın benim yanımda olanlar arasında anket yapılsa AK Partiye ancak yüzde 15 oy çıkar. Gerisi CHP ve MHP’dir. Tekrar söylüyorum; Kongre üyeleri gelsin oyuna sahip çıksın. Siyaset falan bunlar hepsi uydurma.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ