Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Fırtına evinde kayıp! - Rams Başakşehir Haberleri

        HTSPOR.COM

        TRABZONSPOR-İSTANBUL BŞB MAÇININ KIRILMA ANLARI, AYRINTILARI VE İSTATİSTİKLERİ HTSPOR ARENA'DA HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

        Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda tutuk başladı. Az pozisyonun olduğu ilk yarıda her iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. Gol sesinin çıkmadığı ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

        İkinci yarı ise tempolu bir şekilde başladı. Oldukça fazla gol pozisyonuna giren her iki takım da aradığı golü bir türlü bulmazken yaşanan karamboller adeta nefesleri kesti. Özellikle son 15 dakikada kritik pozisyonlara sahne olan karşılaşmada Selçuk'un bir topu dönerden Gabriç rakibiyle girdiği pozisyonda sakatlandı. Zorlu mücadele başladığı gibi sona erdi 0-0.

        TRABZONSPOR: 0 - İSTANBUL BŞB: 0

        STAT: Hüseyin Avni Aker

        HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Muhittin Gürses, Erbay Aldemir

        TRABZONSPOR: Onur, Ömer (Dk. 46 Gabriç) (Dk. 76 Burak), Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Serkan, Engin, Alanzinho (Dk. 46 Teofilo), Umut

        TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

        İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Serhat, Vinicius, Efe, İskender, Ekrem, Tum (Dk. 46 Gökhan), Sylla, Rızvan, Barbosa (Dk. 46 Can Arat), Tevfik (Dk. 80 Ali Güzeldal)

        TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

        SARI KARTLAR: Dk. 52 Selçuk, Dk. 88 Teofilo, Dk. 89 Colman, Dk. 90 2 Engin (Trabzonspor) Dk. 30 Rızvan, Dk. 90 2 Serhat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

        ILK YARIDAN POZİSYONLAR:

        7. dakikada Engin'in uzun pasında, savunmanın arkasına sarkan Alanzinho top ile buluştu. Bu futbolcunun kalecinin üstünden aşırtmak istediği top üsten auta çıktı.

        9. dakikada sağ kanatta Tevfik'in rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta, kaleci Onur, yatarak topu kontrol etti.

        22. dakikada Engin'in düşürülmesi sonucu sol kanattan Selçuk'un kullandığı serbet atışta, top direğin dibinden auta çıktı.

        25. dakikada ceza alanı önünde bir anda topla buluşan Alanzinho'nun şutunda, top, kaleci Hasagiç'de kaldı.

        35. dakikada ceza alanı içi sağ çaprazındaki Serkan'ın şutunda, kaleci Hasagiç, Engin'in önündeki topu yatarak kontrol etti.

        IKINCI YARIDAN POZİSYONLAR:

        55. dakikada Serkan'ın sağdan ortasında, Colman'ın dokunduğu top, kaleci Hasagiç'den döndü. Dönen topu yakın mesafede Teofilo tamamlamak istedi, ancak çizgi üzerinde Rızvan tehlikeyi önlemeyi başardı.

        61. dakikada Sylla'nın pasında soldan ceza alanı içinde topla buluşan Tevfik'in şutunda, kaleci Onur topu kornere çeldi.

        73. dakikada Engin'in soldan ortasında, Teofilo'nun aşırdığı topu arka direkte altı pas içindeki Gabriç, kötü bir vuruşla üstten auta gönderdi.

        81. dakikada Gökhan'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Onur, sağ köşesine gelen topu yatarak kornere çeldi.

        84. dakikada Selçuk'un ceza alanı içinden yerden vuruşunda, kaleci Hasagiç'i geçen top, yan direğe çarparak auta çıktı.

        90 2. dakikada Engin'in soldan ortasında, yakın mesadeki Giray'ın şutunda kaleci Hasagiç, topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ