Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Zirvede bir Timsah! - Futbol Haberleri

        Turkcell Süper Lig'in erteleme maçında Bursaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

        Maça oldukça etkili başlayan Bursaspor, sağlı sollu ataklarla Kasımpaşa kalesini abluka aldı. 11. dakikada Batalla'nın attığı golle 1-0 öne geçen konuk ekip ilerleyen dakikalarda da ataklarını sürdürdü.

        43. dakikada Kasımpaşa defansının kısa düşen topunda Sercan Yıldırım araya girdi ve topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0. Soyunma odasına konuk ekip Bursaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

        İkinci yarıda sahada bambaşka bir Kasımpaşa vardı. Farkı bire indirmek için ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip karşısında iyi kapanan Bursaspor, bu önemli deplasmandan 3 puanla ayrılarak puanını 49'a yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı.

        KASIMPAŞA: 0 - BURSASPOR: 2

        STAT: Recep Tayyip Erdoğan

        HAKEMLER: Halis Özkahya , İsmail Şencan , Muhittin Gürses

        KASIMPAŞA: Murat Şahin , Keller , Koray , Merthan , Ergün , Yekta , Murat Erdoğan , Emre (Dk. 60 Barış ), Sancak(Dk. 87 Ali ), Şahin (Dk. 86 Gökhan ), Cenk

        TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

        BURSASPOR: Ivankov , Ali , Ömer (Dk. 89 Zapotocny ), İbrahim , Mustafa , Turgay , Hüseyin , Ergic , Ozan İpek , Batalla (Dk. 62 Bekir Ozan ), Sercan (Dk. 75 İsmail )

        TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

        GOLLER: Dk. 11 Batalla, Dk. 43 Sercan (Bursaspor)

        SARI KARTLAR: Dk. 78 Ergün, Dk. 79 Barış (Kasımpaşa)

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        11. dakikada Bursaspor 1-0 öne geçti. Çalımlarla Kasımpaşa ceza sahasına yaklaşan Turgay'ın pasında Sercan topu Batalla'ya bırakırken, bu oyuncu da güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

        14. dakikada Bursaspor ceza sahası önünde topu kontrol eden Murat Erdoğan'ın şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

        43. dakikada Bursaspor, Sercan'ın golüyle ikinci kez Kasımpaşa ağlarını havalandırdı. Ceza sahası sağ çaprazında Batalla'nın baskısında Koray'ın hatalı pası sonrası araya giren Sercan, kaleci Murat Şahin'i de çalımladıktan sonra topu ağlarla buluşturdu: 0-2

        Kalan sürede sonuç değişmedi ve karşılaşmanın ilk yarısını Bursaspor 2-0 önde tamamladı.

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        49. dakikada ceza sahası içinde sağ çaprazdan Sercan'ın ortasında, kale önünde Murat Şahin'le karşı karşıya kalan Batalla, topu kaleciye nişanladı ve Kasımpaşa defansı pozisyonun devamında tehlikeyi uzaklaştırdı.

        56. dakikada ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa'da Yekta kullanırken, barajdan dönen topa bu kez Murat Erdoğan çok sert vurdu. Meşin yuvarlak yine baraja çarparak üsten dışarı gitti.

        60. dakikada Şahin'in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sancak'ın şutunda, top kaleci Ivankov'dan döndü.

        81. dakikada Ozan İpek'in ortasında, kale önünde Turgay kafayı vurdu. top Murat Şahin'de kaldı.

        82. dakikada sağdan hızla Kasımpaşa ceza sahasına giren İsmail'in sert vuruşunda, kaleci Murat Şahin'in de müdahale ettiği meşin yuvarlak, yan direğe çarparak kornere gitti.

        84. dakikada Bursaspor ceza sahası sağ çaprazında Barış'ın pasında topla buluşan Yekta'nın çok sert şutunda, meşin yuvarlağı Ivankov güçlükle kornere çeldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ