Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kartal'dan örnek davranış! - Beşiktaş Haberleri

        ''Pazartesi sabahı Elazığ'da meydana gelen ve 50'nin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem, hepimizin yüreğini yaktı. Acılarını sarmaya çalışan Elazığ'a, Beşiktaş yardım elini uzatıyor'' ifadeleri kullanılan açıklamada, BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti'nin 13 Mart Cumartesi günü Elazığ'a giderek, deprem bölgesindeki vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlarda bulunacağı, ayrıca hasar nedeniyle kullanılamayacak duruma gelen bir okulun da yeniden yaptırılması için çalışma başlatacağı dile getirildi.

        Toplantıda, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti Sorumlusu Revna Demirören, heyette yer alan sanatçı Hülya Koçyiğit, iş kadını Aslı Ekşioğlu, BJK Koleji Kurucu Temsilcisi Begüm Yücel, İstişare Heyetleri Koordinatörü Dr. Turhan Şalva'nın hazır bulunduğu bildirildi.

        Diğer yandan, konuyla ilgili görüş belirten Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Elazığ Valisi Muammer Erol ile bugün telefonda bir görüşme yaparak, bölgenin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını vurgularken, şunları söyledi:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ