Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol ARJANTiN KARTALI - Futbol Haberleri

        Uzun süredir forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, aradığı golcüyü buldu. Teknik direktör Sağlam'ın "25 yaşını geçmemeli" şartının ardından girişimlerini bu yönde hızlandıran menajer Sinan Engin ve genel sekreter Kenan Öner dün İspanya'ya uçtu. Bonservisi River Plate'te olan fakat son iki sezondur Nueva Chicago takımında kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Higuain da İspanya'ya çağrıldı.

        YARIN İSTANBUL'A GELİYOR

        Yöneticiler, Real Madrid'de oynayan ağabeyi ve Higuain ile görüşüp, yıllığı 1 milyon euro'dan anlaştılar. Bonservisi için de River ile temasa geçildi. 3 yıllık sözleşme yapılacak 24 yaşındaki forvet için River'e 1.5 milyon euro önerildi. Pürüzlerin halledilmesinden sonra yöneticilerin futbolcuyu yarın getirmesi bekleniyor.

        Borsa'ya bildirildi

        Futbolda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Federico Higuain ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi.

        Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sına (İMKB) gönderilen yazıda, “Şirketimiz, River Plate'in futbolcusu Federico Higuain ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır” denildi.

        23 yaşında ve 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu, forvet mevkisinde oynuyor.

        FOTOMAÇ / A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ