Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Artık futbol oynamak istiyorum! - Futbol Haberleri

        Geçtiğimiz sezon Galatasaray A Takımı'nda ilk 11'de forma giymeye başlayan Arda Turan, sarı-kırmızılı ekibin en çok dikkat çeken futbolcusu olmuştu. Henüz 19 yaşında olmasına rağmen, büyük bir profesyonellikle Galatasaray'ın saha içindeki yükünü 'doğuştan lider' edasıyla çeken Arda, Fatih Terim tarafından seçildiği A Milli Takımı'nda değişilmezleri arasına adını yazdırdı. Ancak sezon sonuna doğru geçirdiği sakatlığın ardından eski formunu yakalayamayan Arda, son dönemde eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

        ARDA'YI YAKAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

        "HOCA BİLE YANLIŞ TANIYOR"

        Özellikle yaz tatili sırada bir teknede bir bayanla çekilen 'samimi' fotoğraflarının yanısıra geceleri eğlence mekanlarında görülmesi, genç yıldız hakkında, "Şımardı" yorumlarının sıkça telaffuz edilmesine yol açtı. Sonuçta henüz genç bir futbolcu olan Arda Turan, bu eleştiriler karşısında artık dayanamadı ve Galatasaray'ın genç yöneticisi Haldun Üstünel ile yaptığı telefon görüşmesinde duygusal bir patlama yaşadı. A Milli Takımımız'ın Romanya ile yaptığı özel maçtan önce Haldun Üstünel ile telefon görüşmesi yapan Arda gözyaşları içinde, "Artık futbol oynamak istiyorum ağabey. Hakkımda sürekli olumsuz haberler çıkıyor. Her şey sanki üstüme üstüme geliyor. Bu durumdan çok sıkıldım. Hocamız da (Feldkamp) bu haberlerden dolayı beni yanlış tanıyor" diyerek içini boşalttı.

        "SEN HİÇ KAFANA TAKMA"

        Genç yıldızın bu durumuna üzülen Haldun Üstünel ise "Kafana takma. Biz seni biliyoruz. Sen futbola konsantre ol" şeklinde moral verdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ