Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Taraftar istedi diye mi? - Beşiktaş Haberleri

        Kartal’da gündemi aylardır Interli Ouaresma ismi meşgul ediyor. Taraftar şartlandırıldı, besteleri bile yapıldı. Transferi bitmeden formaları, atkıları için hazırlıklar tamamlandı. Tamam ismi karizmatik. Tamam, geçmiş yıllardaki futbolu büyüleyici.

        Porto’nun Beşiktaş’ı İstanbul’da 1-0 yendiği maçta 90. dakikada attığı golden sonra verdiği “Böylesine müthiş bir atmosferde her futbolcu oynamak ister” demecinden bu yana da taraftarın gözbebeği. Ama bu transfer doğru hamle mi? Tartışılır.

        Başkana olan borç sürekli artarken, futbolcuların paraları ödenemezken, senetler protesto olurken, alacaklılar kapıya dayanırken, amatör branşlar sürünürken, çalışanlar maaşlarını ancak gecikmeli alabilirken, personelin çoğunluğuna yıllardır zam yapılamazken, imkansızlıklar nedeniyle Beşiktaş TV bile aylardır açılamazken, maliyeti en az 20 milyon Euro’yu bulacak bir isimlüks kaçacak. 10 milyon Euro’luk bonservisi (7 artı 3 milyon) yanında kendisine ödenecek ücret yıllık 4 milyon Euro. 3 yıllık imza atacak, parasını da banka teminatı ile garanti altına alacak.

        Geçen sezon takım içindeki ücret dengesizliklerinin yarattığı sıkıntılar da ortada. Üstelikmevcut oyunculardan ücretlerinde indirim yapmalarını istiyorsunuz. Onlardan alıp Ouaresma’yı paraya boğacaksınız. Ondan sonra da o takımdan başarı bekleyeceksiniz.

        MANTIKLI OLUNMALI

        Kısacası, Beşiktaş’ın böylesine darboğazda olduğu bir dönemde har vurup harman savurmamak lazım. Mantıklı olmak lazım. Geçen dönemin hatalarından ders çıkarmak lazım. “Taraftar istedi” diye transfer yapmamak lazım. Ayağını yorganına göre uzatmak lazım. Belki de bu sevdadan vazgeçmek lazım.

        HTSPOR / YORUM HABER / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ