Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Ankaragücü'ne şok! - MKE Ankaragücü Haberleri

        Ankaragücü'nün büyük umutlarla transfer ettiği İngiliz golcü Darius Vassell, başkent ekibiyle olan sözleşmesini fesih etti.

        1 yıl daha sözleşmesi bulunan Vassell'in 2009 Kasım ayından beri alacakları ödenmediği için avukatı Cem Papila'nın 28 Mayıs'ta sözleşmeyi tek taraflı fesih ettiği açıklandı. Başkent ekibinden 400 bin avro alacağı bulunan ancak sadece 50 bin avro alabilen oyuncunun 7 aydır parasını alamadığı ve avukatı Cem Papila aracılığı ile kulübe ihtarname çektiği ancak yine de ödemelerin yapılmadığı belirtildi. İngiltere'de olan Vassell, avukatına durumu bildirince Cem Papila, bir süre daha bekledikten sonra, sözleşmeyi fesih etti.

        Papila, "Darius Vassell, İngiltere'de kız arkadaşı ile nişanlandı. Kısa bir görüşmemiz oldu, Vassell bu duruma çok üzüldü ve yine Türkiye'de başka bir takımda da olsa futbol hayatını sürdürmek istediğini bana söyledi'' diyerek oyuncunun düşüncelerini paylaştı. TFF veya FIFA'ya gitmeleri halinde sarı-lacivertlilerin 1 milyon TL ödemek zorunda kalacağını belirten Papila, İngiliz yıldıza bu konuda acele etmemesi gerektiğini de söylediğini sözlerine ekledi

        (GOAL)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ