Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yıldırım'ın müthiş planı! - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertli yönetim, bir yandan Krasic’in işini bitirmeye uğraşırken diğer yandan da Radomir Antic’i takımın başına getirmeye çalışıyor...

        Fenerbahçe’de önümüzdeki sezonun hazırlıkları büyük bir gizlilik içerisinde sürüyor... Sarı-Lacivertli yöneticiler tüm dikkatleri olağan mali genel kurul toplantısına çekerken, sportif direktör Aykut Kocaman da soluğu Avrupa’da aldı.

        Kocaman, başkan Aziz Yıldırım ve yönetiminin ısrarla takıma transfer etmek istediği Milos Krasic için Avusturya’ya gitti. CSKA Moskova’da forma giyen Sırp yıldız da F.Bahçe’ye gelmek istiyor.

        Ancak Rus kulübünün bonservis bedeli için 15 milyon Euro’dan kapıyı açması işleri çıkmaza sokuyor. Her şeye rağmen Krasic konusunda yönetim pes etmiş değil. Bu arada, Sarı-Lacivertli yönetimin Krasic’i transfer etmesinin yanı sıra önemli bir konuda da girişimde bulunduğu ortaya çıktı.

        Önümüzdeki sezon Daum ile yola devam etmeyi düşünmeyen yöneticilerin, Krasic’in Sırbistan Milli Takımı’ndaki hocası Radomir Antic ile de görüştükleri ifade edildi.

        CEMİL TURAN DEVREYE GİRDİ

        1976-78 yıllarında Sarı-Lacivertli formayı giyen Radomir Antic’in Fenerbahçe’ye teknik direktör olması için eski bir dostu da devreye girdi. Antic ile o dönemde birlikte oynayan ve dostluklarını devam ettirip halen görüşen Cemil Turan’ın bu konuyla bizzat ilgilendiği dile getirildi.

        Turan’ın teknik direktörlük hakkında kendisiyle yaptığı görüşmeden sonra Sırp teknik adamın konuya sıcak baktığı öğrenildi. Büyük çöküş yaşayan Sırbistan Milli Takımı’nı yeniden hayata döndürüp Dünya Kupası’na katılmasını sağlayan 62 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı ile Avusturya’da görüşen sportif direktör Aykut Kocaman’ın da olumlu yanıt aldığı belirtildi.

        RADOMİR ANTİC

        1976-78 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Antic, sırasıyla Zaragoza, Real Madrid, Oviedo, Atletico Madrid, Barcelona ve Celta Vigo’yu çalıştırdı. Üstün taktik bilgisiyle uzun yıllar İspanya’nın üst düzey takımlarını çalıştıran Antic’in eleştirildiği tek nokta, disipline gereken önemi vermemesi oldu.

        HTSPOR / Senad OK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ