Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Güiza, F.Bahçeliler'i üzecek! - Futbol Haberleri

        İspanyol medyasına konuşan Fenerbahçeli futbolcu Güiza, İspanyol milli takımının Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için üzgün olduğunu söyledi.

        Diario de Cadiz'e konuşan Güiza, Vicente del Bosque'nin açıkladığı 23 kişilik kadroda yer almadığı için üzgün olduğunu söyledi. Zor zamanlar geçirdiğini belirten İspanyol oyuncu, "Aslını sorarsanız, kadrodan çıkarılmayı bekliyordum çünkü elemeler boyunca hep kadrodaydım. Şimdi ise en önemli kadronun dışında kaldım," dedi.

        "HABERİ TELEFONDA ÖĞRENDİM"

        Del Bosque'nin kadroyu açıklamasından yarım saat önce milli takım sorumlusu Fernando Hierro'nun kendisini arayarak kötü haberi ilettiğini de ifade eden Güiza, "(Hierro) Kadronun açıklanmasından yarım saat önce beni arayıp üzgün olduğunu ve haberi medyadan değil ondan almamı istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

        Hayal kırıklığına rağmen teknik direktörün kararına saygılı olduğunu da ifade eden Güiza, onu asıl üzenin arkadaşlarının kendisini aramaması olduğunu da ifade ederek, "Takımdan hiç kimse teselli için beni aramadı. Böyle kötü zamanlarda insan bunun gibi jestleri bekliyor. İki yıldır birlikteyiz ve birçok şeyi paylaştık" dedi.

        "İSPANYA VE İNGİLTERE FAVORİ"

        Son olarak kendisini eleme maçlarında kadroya çağıran Del Bosque'ye kırgın olmadığını ifade eden Güiza, İspanya'nın başarılı olmasını çok istediğini vurgulayarak, "Bana göre turnuvanın diğer büyük favorisi olan İngiltere'yle final oynamalarını çok isterim. Bizim için anahtar oyuncu Xavi olacak. O iyi oynarsa, bizim takımın total futbol makinası da çalışıyor" diye konuştu.

        "FENERBAHÇE'DE MUTLUYUM"

        İspanyol forvet Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorular karşısında ise İstanbul'da mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada iki yıl sözleşmem var ve çok da mutluyum. Başka bir kültüre geldim ve artık uyum sağlamış durumdayım. İlk başta benim için gerçekten radikal bir değişiklik olmuştu," sözlerini kullandı.

        (GOAL)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ