Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yeni hoca kim, transfer yapılacak mı? İşte yanıtı: - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Evren ALANLI

        Fenerbahçe'de haftalardır yaşanan ölüm sessizliği yerini bu hafta başından itibaren büyük bir hareketliliğe bırakacak. Geçtiğimiz hafta içinde Başkan Aziz Yıldırım'ın "Mali Kongre'den sonra gerekli çalışmalara başlayacağız" açıklamalarından sonra Sarı-Lacivertli idareciler düğmeye bastı. İlk olarak teknik idrektör Daum'un belirsizliğini çözecek olan Aziz Yıldırım ve kurmayları, Alman hoca ile kesin olarak yolları ayıracak. Deneyimli çalıştırıcıya bir miktar tazminat ödeyerek bu işi tatlıya bağlamaı planlayan yönetim, ardından yeni teknik direktör arayışına hız verecek. Öncelikli olarak alternatifli bir liste belirlenecek ve hemen temaslara geçilecek.

        KARAR KOCAMAN'IN

        Ancak teknik direktör konusunda da büyük bir belirsizlik hakim. Şu anda kulislerde birçok isim geçerken, bazı yöneticilerin Aykut Kocaman'ın takımın başına geçirilmesini istiyor. Ancak Aziz Yıldırım'ın bu öneriye şiddetle karşı çıktığı ve olasi bir başarısızlık durumunda hem büyük ümitlerle kurulan sportif direktörlük müessesesinin böyle kısa vadede rafa kaldırılmasını istemediği biliniyor. Yıldırım'ın aynı zamanda bu sezon Aykut Kocaman'a daha ağır görevler yükleyeceği ve seçimi Kocaman'a bırakacağı ifade ediliyor.

        TRANSFER ZAMANI

        Eylem planının ikinci maddesinde ise iç ve dış transfer bulunuyor. Sözleşmesi biten Semih, Deniz ve Ali Bilgin'in kesin olarak takımdan gönderileceği bildirilirken, Vederson konusunda ise belirsizlik sürüyor. Sarı-Lacivertli idarecilerin bu konuda da kesin kararlarını bu hafta içi vermesi bekleniyor. Daha sonra ise sıra dış transfere gelecek. Cumartesi gecesi yurtdışına giden Aykut Kocaman'ın burada birçok temas kuracağı öğrenildi. Öncelikli olarak Krasic'i ikna edip protokol imzalamak için ter dökecek olan Kocaman'ın bazı teknik direktörle de görüştükten sonra Brezilya'nın yolunu tutacağı da gelen haberler arasında.

        İKİNCİ VATAN BREZİLYA

        Aykut Kocaman'ı Brezilya'da da oldukça zorlu bir etap bekliyor. Öncelikle devre arasında çok istenilmesine rağmen alınamayan Dentinho için Corinthians ile masaya oturacak olan Kocaman, ardından uzun süredir takip ettiği bazı genç oyuncular için de bazı girişimlerde bulunacak. Transfer için elinde oldukça alternatifli bir listeyle Türkiye'den ayrılan Aykut Kocaman son karar için yurda geri döneceği ve hazırladığı raporları yönetimle paylaşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ