Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Buca atağa kalktı! - Futbol Haberleri

        Kulüp basın sözcüsü Şeref Üstündağ, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Mehmet Bektur'un yurt dışı seyahatinin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına bugünden itibaren başlayacaklarını, gündemlerinde Sivassporlu Musa Aydın ve Eskişehirsporlu Mehmet Yılmaz'ın olduğunu kaydetti.

        İki oyuncunun da sözleşmelerinin sona erdiğini belirten Üstündağ, ''Kendileriyle ilk temaslar yapıldı. İzmir'e davet edeceğimiz Musa ve Mehmet ile detaylı görüşmeler salı günü gerçekleşecek. Kulübümüz Portekizli bir file bekçisiyle de temaslarını sürdürüyor'' dedi.

        Geçen sezon Sivasspor'da forma giyen 30 yaşındaki Musa Aydın, orta sahanın sağında görev yapıyor. Tecrübeli futbolcu daha önce Samsunspor ve Sakaryaspor'da da oynamıştı.

        En son Eskişehirspor'da oynayan 31 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Yılmaz ise Gümüşhanespor, Dardanelspor, Altay, Samsunspor, Trabzonspor, Denizlispor, Ankaraspor ve Ankaragücü formaları giymişti. Yılmaz, geçen sezon Eskişehirspor formasıyla ligde 5 gol atmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ