Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Daum'dan yönetime mesaj! - Fenerbahçe Haberleri

        Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor. Şimdi Fenerbahçe'nin geleceği nasıl olacağı yönünde karar verilmesi lazım. Söz konusu kulüptür, kişi olarak ben değil'' dedi.

        Mallorca'da dinlendiğini belirten Daum, geçen sezonun çok yorucu geçtiğini, üzerinde 3-4 yıl Bundesliga'da (Alman Birinci Futbol Ligi) çalışmış gibi bir his olduğunu ifade etti.

        Daum, yitirilen şampiyonluktan sonra aldığı eleştiriler ile ilgili bir soruya karşılık da Türkiye'de futbol üzerine haber yapan 26 gazete bulunduğunu, eleştirilerin olacağını, sonuçta Süper Lig'i ikinci bitirdiklerini, bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirterek, ''Şampiyon olmak istiyordum, ancak başaramadım'' şeklinde konuştu.

        Alman milli takımının 2010 Dünya Kupası'ndaki şansı ile ilgili yorumda da bulunan tecrübeli teknik direktör, milli takımda çok önemli olan Michael Ballack'ın yanı sıra 5 oyuncunun sakatlandığını, sezonun bazı oyuncular için yorucu geçtiğini, formda kalarak yeni bir hedefe yönelmenin zor olduğunu ifade etti.

        Daum, Almanya'nın grupları geçebileceğini, daha sonrası için her şeyin mümkün, ancak şampiyonluğu kazanmaktan söz etmenin bir temenni düşüncesi olduğunu kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ