Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Necati Ateş pazarlıklara başladı! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        AJANS HABERTÜRK / Özgür ÖNDER

        Beklediği takımlardan teklif alamayan Necati Ateş umudunu kesti ve rotayı Antalyaspor'a çevirdi. Golcü futbolcu Çarşamba günü İstanbul'da Başkan Akıncıoğlu ile masaya oturuyor. Özdilek, Necati Ateş'in beklediği teklifleri almadığını belirterek, "Yüzde 90 Antalya'da kalacak" dedi.

        Bu sezon attığı 17 golle dikkatleri üzerine çeken Necati Ateş, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan umudunu kesti. Bu takımlardan teklif gelmemesi nedeniyle rotasını yeniden Antalyaspor'a çeviren golcü futbolcu Çarşamba günü Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile görüşecek. İstanbul'da yapılacak görüşmenin ardından Necati Ateş'in Antalyaspor'da kalıp, kalmayacağı netlik kazanacak.

        YÜZDE 90 ANTALYA

        Büyük takımlardan bu dakikadan sonra teklif beklemediğini bildiren Necati Ateş, "Çarşamba günü başkanla görüşeceğim. Netlik kazanmasını istediğim konular var. O konularda anlaştıktan sonra sözleşme imzalarım. Nasipse olur" dedi. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Necati Ateş'in beklediği takımlardan teklif almadığını belirterek, "Necati yüzde 90 Antalyaspor'da kalacak" dedi.

        ERTUĞRUL ARSLAN DA İMZALADI

        Antalyaspor, Ömer Çatkıç, Ali Zitouni ve Polat Keser'den sonra Ertuğrul Arslan ile de anlaştı. Pazartesi günü İstanbul'dan Antalya'ya dönen Özdilek, orta saha oyuncusu Arslan'la anlaşarak sözleşme imzalattı. Özdilek, sırada Yalçın Ayhan, Sedat Ağçay, Kerim Zengin ve Erhan Güven'in olduğunu ifade ederek, bu futbolcularla görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirip, imzaların haftaya Salı gününe kadar atılacağını açıkladı.

        İKİ YENİ YABANCI ALACAKLAR

        Özdilek, "İç transferin ardından dış transfere yöneleceğiz. Türkiye ve yurt dışında oynayan ve anlaşma sağladığımız futbolcular var. Onlarla ilgili kararı iç transferi tamamladıktan sonra vereceğiz. Kanat ve orta saha oyuncusu olmak üzere iki yabancı futbolcu transfer edeceğiz. Bu çerçevede kulüp başkanımız yurt dışında görüşmelerini sürdürüyor" dedi. Başkan Akıncıoğlu'nun Brezilya'da olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ