Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old İşte Antep'in yeni hocası! - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor Kulübü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, kulüp başkanı İbrahim Kızıl, yeni teknik direktörleriyle birlikte yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

        İbrahim Kızıl, Ulus'taki ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon Portekizli teknik direktörleriyle sezona başladıklarını belirterek, ''Sezona başlarken önümüze hedefler koymuştuk. İlk 5 diye bir hedef belirlemiştik. 2009-10 sezonunda Gaziantepspor mevcut kadroyu korumasına rağmen hayal kırıklığına uğradık. Bugün önemli bir karar aldık ve Tolunay Kafkas ile sözleşme imzaladık'' dedi.

        Kafkas'ın kendi çocukları olduğunu vurgulayan başkan Kızıl, şunları söyledi:

        ''3-4 yıl Kayserispor'da başarılı oldu. Türkiye Kupası ile birlikte ligde önemli başarılar elde etti. Ligi her zaman üst seviyede bitirdiler. Tolunay Kafkas kendini kanıtlamış biri. İnşallah kendisiyle birlikte hem biz, hem de Türk futbolu yeni bir başlangıç yakalar. Hocam benden daha arzulu. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde kesinlikle parayı gündeme getirmedi. Para meselesini bize bıraktığını söyledi. Bu bizim sorumluluğumuzu da arttırıyor. Ayrıca bu durum beni çok duygulandırdı. Tolunay Kafkas'ın hedefin peşinde ve doğru adreste olduğuna inanıyorum'' diye konuştu.

        Kafkas'ın maddiyattan çok başarı ve maneviyat peşinde olduğunu yaptıkları görüşmede gösterdiğini kaydeden İbrahim Kızıl, ''Bizi seçmesi bu imzanın gerçekleşmesini sağladı. Hocaya söyledim. Ne istiyorsa alacağız'' dedi.

        KAFKAS: ''HIRSLI BİR KADRO KURACAĞIZ''

        Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas ise hırslı, inatçı yapıya sahip, çok büyük başarılar peşinde koşturan bir kadro kuracaklarını söyledi.

        Kafkas, eski kulübü Kayserispor'un da önemli bir camia olduğunu belirterek, ''Şimdi yeni bir camia içindeyim. İnşallah sahada konuşuruz. Transferi yönetim ve başkanla oturup konuşup halledeceğiz. Namuslu, düzgün ve bu takımı sırtlayacak oyuncular alacağız'' diye konuştu.

        Bu arada Gaziantepspor'un kamp çalışmalarını Avusturya'da yapmayı planladığı ve transfer çalışmalarını da sürdürdüğü öğrenilirken, kulüp başkanı İbrahim Kızıl, çok bilinen yabancı bir forvet oyuncusu almayı planladıklarını dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ