Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 İtalya Gök Maviler'de Rossi yok! - Futbol Haberleri

        Marcello Lippi, Mayıs ayının başlarında açıkladığı 30 kişilik kadrodan ilk olarak Juventuslu Fabio Grosso ve Antonio Candreva'yı çıkartmıştı. 5 oyuncuya daha kötü haberi veren Lippi, böylece kadroyu 23 kişiye indirmiş oldu.

        Kadrodan çıkartılan şanssız beş isim Salvatore Sirigu, Mattia Cassani, Andrea Cossu, Marco Borriello ve Giuseppe Rossi oldu.

        Bir sakatlık geçiren ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyen Arjantin asıllı Mauro Camoranesi ise Dünya Kupası'na kadar iyileşeceği düşünülerek kadroya dahil edildi.

        İşte son şampiyonun Güney Afrika kadrosu:

        Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari)

        Savunma: Salvatore Bocchetti (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Christian Maggio (Napoli), Gianluca Zambrotta (Milan);

        Orta saha: Mauro Camoranesi (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Gennaro Gattuso (Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (Milan);

        Forvet: Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Napoli).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ