Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Devler Mesut'un peşinde! - Futbol Haberleri

        İspanyol ve Katalan spor gazeteleri, Barcelona ve Real Madrid kulüplerinin, Werder Bremen'in genç futbolcusu Mesut Özil ile ilgilendiğini iddia etti.

        Almanya Milli Takımı'nda da oynayan 21 yaşındaki Mesut Özil'in, "Barcelona'nın gözdesi" olduğunu yazan Sport, "Werder Bremen'de mükemmel bir sezon geçiren Özil'in sözleşmesi 2001 Haziran'ında doluyor. Ancak Özil, sadece Barcelona'nın değil Real Madrid'in, Liverpool'un ya da Manchester City'nin de ilgisini çekiyor. Dünya Kupası'ndan sonra Özil için teklifler gelmeye başlayacak" ifadelerini kullandı.

        Barcelona'nın geçtiğimiz yıldan bu yana Özil'i takibe aldığını hatırlatırken, Real Madrid'in de devreye girdiğini vurguladı.

        Öte yandan, Real Madrid kulübünün İnter'den Maicon Douglas, Liverpool'dan da Steven Gerard'ı transfer etmek için görüşmeler yaptığını iddia edildi.

        Marca gazetesi özellikle Gerard'ı bugün manşetine çıkartırken, İngiliz futbolcunun Real Madrid'e çok yakın olduğunu iddia etti. Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun "Kariyerlerinin sonlarında olan futbolcular benim hoşuma gidiyor" sözüne atıfta bulunan Marca gazetesi, ekonomik sıkıntı içindeki Liverpool'un başında Rafa Benitez'in teknik direktör olarak devam etmesinin, 30 yaşındaki Gerard'ın İngiliz kulübünden ayrılmasını kolaylaştıracağını savundu.

        AS gazetesi ise daha çok Maicon olasılığını ön plana çıkartırken, Mourinho'nun ısrarla istediği tek futbolcunun Uruguaylı Maicon olduğunu belirtti. 29 yaşındaki Maicon için İnter kulübünün 35 milyon Avro istediğini öne süren İspanyol gazetesi, Maicon'a alternatif olarak Lazio'dan Kolarov ismini verdi.

        Öte yandan, İspanyol basınındaki diğer transfer iddialarında Sevilla'dan Luis Fabiano'nun Milan'a, Atletico Madrid'den Forlan'ın Marsilya'ya gidebilecekleri ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ