Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konya'da transfer mesaisi! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Başkanı Karapınar, bir yıl aradan sonra yeniden yükseldikleri Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini, bu doğrultuda transfer çalışmalarını yapacaklarını belirtti.

        Transferde Konyaspor'un bütçesine göre hareket edeceklerini anlatan Karapınar, teknik direktör Ziya Doğan'ın hazırladığı rapor doğrultusunda bugün iç transfer görüşmelerine başladıklarını kaydetti.

        Karapınar, dış transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade ederek, ''Brezilya ve Belçika liglerinde oynayan iki futbolcu ile görüşüyoruz. Her iki futbolcu da stoper mevkisinde görev yapıyor. Bu oyuncularla ilgili hafta sonuna kadar bir sonuç almayı umut ediyoruz'' dedi.

        Yabancı oyuncu sayısının 10'a çıkmasını da değerlendiren Karapınar, Avrupa'da mücadele edecek takımlara katkı sağlayacağı ve yerli oyuncuların fiyatlarını düşüreceği için kararı desteklediklerini söyledi.

        İlk önce 8 yabancı oyuncu haklarını kullanacaklarını bildiren Karapınar, tribünde bekleyecek iki oyuncu hakkını ise kulübün bütçesini zorlamayacak şekilde genç ve gelecek vadeden yabancı oyunculardan yana kullanmayı planladıklarını bildirdi.

        Öte yandan, geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan Norveçli futbolcu Branimir Poljac'a kupayı sezon başlamadan önce kesinlikle götüreceklerini dile getiren Karapınar, bununla ilgili hazırlıkların sürdüğünü sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ