Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 İspanya Boğalar'da gündem Casillas! - Futbol Haberleri

        İspanya'nın son saniyelerde attığı golle 3-2 kazandığı Suudi Arabistan ile yapılan hazırlık maçı sonrasında İspanyol basını tarafından sert dile eleştirilen Casillas, gazetelerdeki değerlendirmelerde milli takım formasıyla ilk defa "0" puan almıştı.

        İspanya Milli Takımı'nın eski kalecisi Andoni Zubizarreta'dan (126) sonra 102 maçla en fazla milli formayı giyen futbolcu olan Casillas'a yönelik eleştirilerin tecrübeli file bekçisinin moralini bozduğu iddia edilirken, en büyük destek takım arkadaşlarından geldi.

        İlk defa milli takıma çağırılan Barcelona'nın kalecisi Victor Valdes, "Her kaleci hata yapabilir, ama İker Casillas gibi bir kaleci için asla şüphe duyulamaz. Casillas tartışılmaz biri" dedi.

        Valdes, Casillas ve Reina gibi 2 tecrübeli kaleciyle birlikte milli takımda olmasının ve rekabetin, daha iyi bir düzeye çıkması için kendisine çok yarayacağını da ifade etti.

        Casillas'ın Real Madrid'den de takım arkadaşı olan Xabi Alonso da "Şu anda hazırlık aşamasında. Herkes gibi onun durumu da normal" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ