Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Youla yolcu! - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor'dan teknik direktör Rıza Çalımbay ile yaşadığı sorunlar sebebiyle ayrılmasının ardından sezon ortasında Denizlispor'a gelen ve 2.5 yıllık mukavele imzalayan Gineli futbolcu Youla'nın gönderileceği öğrenildi.

        Denizlispor'un Turkcell Süper Lig'den düşmesinin ardından Bank Asya 1. Lig'de oynamayı düşünmediğini açıklayan Youla'nın yıllık 800 bin dolara anlaşılması, ekonomik kriz yaşayan yeşil siyahlı yönetimi düşündürüyor. Bank Asya 1.Ligi'ne düşülmesi sebebiyle yeniden bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Denizlispor yönetim kurulu yurt dışından bazı teklifler aldığı öğrenilen tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

        Denizlispor Başkanı Ali İpek, Mustafa Er ve Alparslan'la yollarını ayıracaklarını belirterek, "Diğer futbolcular için kararı yeni gelecek teknik direktör karar verecek. Youla'ya teklifler var. Biz de gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.

        Şu ana kadar hiç bir teknik direktör ile görüşmediklerini ancak birçok teknik direktörün Denizlispor'a gelmek istediğini ifade eden Ali İpek, "Denizlispor yeni yapılanmasıyla birlikte gelecek sezon Turkcell Süper Ligi'ne yeniden çıkmak için mücadele edecek. Bu yüzden hem teknik direktör hem de futbolcu transferleri konusunda çalışmalarımızı ciddi şekilde yürütüyoruz. Diğer takımlarda kiralık oynayan oyuncularımızın birçoğu da takıma katılacak. Oluşacak kadroyu teknik heyetle görüştükten sonra belirleyeceğiz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ