Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 A.B.D. Dikkat ABD geliyor! -GALERİ- - Futbol Haberleri

        2010 Dünya Kupası'nda C Grubu'nda İngiltere, Slovenya ve Cezayir'le mücadele edecek olan ABD takımı, Güney Afrika'ya geçtiğimiz pazartesi günü geldi.

        17 saatlik bir uçuşun ardından Johannesburg (Tambo) Uluslararası Havaalanı'na inen ABD'li oyuncular için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Takıma, kalacakları otele kadar silahlı özel kuvvetler eşlik etti.

        Güney Afrika yönetimi, turnuva öncesinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ülkede adeta seferberlik ilan ederken, Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan takımların güvenlik sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Özellikle havaalanları ve konaklama tesislerinin çevresinde kuş uçurtmayan Güney Afrika yönetimi, tepki alması muhtemel takımlara karşı da güvenlik çemberini biraz daha genişletiyor.

        ABD Milli Takımı'nın Johannesburg'a inişiyle beraber havaalanındaki güvenlik güçlerinin sayısını arttıran Güney Afrika yönetimi, oyunculara konaklayacağı tesise kadar silahlı bir şekilde eşlik etti.

        Güney Afrika'nın güvenlik konusunda uyguladığı sert politikanın en güzel örneğini ise ABD'nin Johannesburg'a gelişi sırasında görüldü. ABD Milli Takımı'nın Johannesburg'a inişiyle beraber havaalanındaki güvenlik güçlerinin sayısını arttıran Güney Afrika yönetimi, oyunculara konaklayacağı tesise kadar silahlı bir şekilde eşlik etti.

        Havaalanında bir açıklama yapan takımın teknik direktörü Bob Bradley, 12 Haziran'da İngiltere ile yapacakları ilk maçlarına çok fazla ilgi olacağını düşündüğünü söyledi.

        Royal Bafokeng Stadyum'unda oynanacak maçı kendileri için bir fırsat olarak değerlendiren Bradley, geçtiğimiz yıl yine Güney Afrika'da düzenlenen Konfederasyon Kupası'na katılmış oldukları için kendilerini şanslı gördüklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ