Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Güney Kore Süper ikili! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        B Grubu'nda lider Arjantin, Güney Kore'yi 4-1 yenerek bir üst tura adını yazdırdı...

        Karşılaşmaya çok etkili başlayan Arjantin, 17. dakikada Güney Kore'nin golcüsü Park Cho-Young'un kaleyi şaşırması sonucu 1-0 öne geçti.

        Farkı arttırmak isteyen Arjantin, 33. dakikada maçın yıldızı Higuain'in golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

        Ancak ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Chung Yong, kaleci Romero'nun üzerinden topu ağlara göndererek farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 Arjantin'in üstünlüğüyle sona erdi.

        İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen Tangocular, 77. ve 80. dakikalarda Higuain'in attığı iki golle durumu 4-1 getirdi ve maçı da bu skorla kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

        ARJANTİN: 4 - GÜNEY KORE: 1

        STAT: Soccer City

        HAKEMLER: Frank de Bleeckere (Belçika), Peter Hermans (Belçika), Walter Vromans (Belçika)

        ARJANTİN: Sergio Romero, Martin Demichelis, Walter Samuel (Dk. 23 Nicolas Burdisso), Gabriel Heinze, Jonas Gutierrez, Javier Mascherano, Maxi Rodriguez, Angel Di Maria, Lionel Messi, Carlos Tevez (Dk. 75 Sergio Agüero), Gonzalo Higuain (Dk. 82 Mario Bolatti)

        GÜNEY KORE: Jung Sung-ryong, Oh Beom-seok, Lee Young-pyo, Cho Yong-hyung, Lee Jung-soo, Kim Jung-woo, Ki Sung-yong (Dk. 46 Kim Nam-Il), Park Ji-sung, Lee Chung-yong, Park Chu-young (Dk. 82 Dong-Gook Lee), Yeom Ki-hun

        GOLLER: Dk. 45 1 Lee Chung-yong (Güney Kore), Dk. 17 Park Chu-young (kendi kalesine), Dk. 33, 76 ve 80 Gonzalo Higuain (Arjantin)

        SARI KARTLAR: Dk. 10 Yeom Ki-hun, Dk. 34 Lee Chung-Yong (Güney Kore), Dk. 55 Jonas Gutierrez, Dk. 55 Javier Mascherano, Dk. 74 Gabriel Heinze (Arjantin)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ