Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 İspanya Henüz mezun olmadı! - Futbol Haberleri

        Dünya Kupası boyunca magazin basınının en çok ilgilendiği çift olan İker-Sara, İspanya'da halen en çok takip edilen magazin haberlerinin başında geliyor. Sara'nın annesi Gregoria Arevalo, "Pronto" dergisinde yayınlanan röportajında, "Sara'nın gazetecilikten mezun olması için bir sınavı daha var. Dünya Kupası'nı takip etmek için Güney Afrika'ya gitmesinden dolayı bu sınava eylül ayında girecek" dedi.

        Gregoria, İspanyol basının merakla beklediği olası bir İker-Sara evliliği için ise "Düğün yok. En azından şimdilik. Kızımın nasıl olduğunu iyi biliyorum, çok yavaş hareket edeceklerdir. Birkaç aydır birlikteler ve birbirlerini daha yakından tanımalılar" açıklamasında bulundu. Sara'nın annesi, İker Casillas için de "Bir gün Sara'nın evinde gördüm. Çok hoş bir çocuk. Beni heyecanlandıran kızımın erkek arkadaşıyla tanışmak oldu, ünlü birisiyle tanışmak değil. Çok rahattım, çünkü İker çok samimi, sıradan yaşamı seven, rahat bir çocuk" değerlendirmesini yaptı.

        Madrid'deki Complutense Üniversitesi'nde gazetecilik okuyan 26 yaşındaki Sara, üç yıldır İspanyol televizyonlarında spor muhabirliği yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ