Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 Fransa "Hayal kırıklığına uğradım" - Futbol Haberleri

        Franck Ribery, Dünya Kupası sırasında Fransız Milli Takımındaki oyuncuların antrenmanları boykot etmesi ile ilgili olarak Fransa Futbol Federasyonu'nun bazı oyunculara milli maçlarda belirli bir süre oynama yasağı getirmesinden büyük hayal kırıklığı duyduğunu söyledi.

        Ribery Münih kentinde yaptığı açıklamada, bu yasağa bir anlam veremediğini belirterek, ''Oyunculara yasak getirilmesi benim için büyük bir hayal kırıklığı. Fransa'da ne olduğunu bilmiyorum. Dünya Kupası'nda ne olduysa buna tüm oyuncular katıldı. Sadece 5 oyuncunun Paris'e çağrılmasını anlamıyorum'' dedi.

        Fransa Milli Takımından ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Ribery, kendisine verilen 3 maç oynamama cezasından sonra milli takıma döneceğini kaydetti.

        Dünya Kupası'nda milli takım oyuncularının teknik yönetimi protesto etmek amacıyla antrenmanlara çıkmaması olayıyla ilgili olarak Fransa Futbol Federasyonu, Ribery'nin yanı sıra Nicolos Anelka, Patrice Evra, Jeremy Toulalan ile Eric Abidal'ı ifade vermek için Paris'e çağırmış ve Anelka'ya 18, Evra'ya 5, Ribery'ye 3 ve Toulalan da 1 maç oynamama cezası vermişti. Abidal'e ise ceza verilmedi.

        Bayern Münih kulübü, lig hazırlıklarının sürdüğü gerekçesi ile Ribery'nin Paris'e gitmesine izin vermemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ