Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Kızıl taburcu oldu! - Futbol Haberleri

        Tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Kızıl, rahatsızlığının ilk anlarını hatırlamadığını söyleyerek, ''Yoğun bakımdan çıktıktan sonra anladım ki çok büyük bir rahatsızlık geçirmişim. Milyonda bir olan bir şans. İyi bir şekilde bu sınavı atlattık. İnşallah bundan sonra da beslenmemize, hayat tarzımıza bir şekil vereceğiz ve ona göre davranacağız. Doktoruma, yarımcılarına ve tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

        İbrahim Kızıl, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan olmak üzere hastalığı boyunca kendisini yalnız bırakmayan bakan, milletvekili, kulüp başkanları ve iş adamlarına da teşekkür etti.

        Prof. Dr. Yunus Aydın da Kızıl'ın hastalığa karşı gösterdiği direncin umdukları gibi olduğunu anlatarak, ''Bu süreç içerisinde beyindeki kanama tamamen vücut tarafından emildi. Başkanın sağlam bir bünyesi varmış'' dedi.

        İbrahim Kızıl'ın özellikle beslenme ve yaşam tarzına dikkat etmesi gerektiğini dile getiren Aydın, ''Başkanın bundan sonraki hayat tarzını değiştireceğiz. Daha sağlıklı yaşam, daha sağlıklı beslenme içeren bir düzene sokmaya çalışacağız. İnşallah o maçı da kazanacağız'' diye konuştu.

        Bu arada basın toplantısının yapıldığı salona gelen bir grup Gaziantepsporlu taraftar, İbrahim Kızıl'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ