Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Saray'da stajyer krizi! - Futbol Haberleri

        Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Merkez Hakem Kurulu'na yönelik yaptığı, "Bize hep stajyer hakemler veriliyor" eleştirisi doğru çıktı.

        2010-11 sezonunun 21 lig haftasında Galatasaray maçlarını 14 farklı hakem yönetirken, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 21 lig maçı 10 hakem arasında paylaşıldı. Galatasaray'ın Süper Lig'de 'sadece bir maçını' yöneten hakem sayısı sekiz; Fenerbahçe'nin ise sadece iki... Bu istatistik, lig lideri Trabzonspor'da üç, Bursaspor'da dört, Beşiktaş'ta ise beş oldu.

        SADECE YILDIRIM VAR

        Galatasaray'ın üç ve üzeri maçını yöneten bir tane hakem var: Bülent Yıldırım. Üç ve üzerinde maç alan hakemler, Fenerbahçe'de Bünyamin Gezer (4) ve Kuddusi Müftüoğlu; Beşiktaş'ta Fırat Aydınus ve Mustafa Kamil Abitoğlu, Trabzonspor'da Bülent Yıldırım, Bünyamin Gezer ve Cüneyt Çakır, Bursaspor'da ise Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek.

        G.SARAY'IN 14 FARKLI HAKEMİ

        Abdullah Yılmaz (1), Aytekin Durmaz (1), Barış Şimşek (1), Bülent Yıldırım (3), Bünyamin Gezer (2), Cüneyt Çakır (2), Fırat Aydınus (1), Halis Özkahya (2), İlker Meral (1), Kuddusi Müftüoğlu (2), Mustafa Kamil Abitoğlu (1), Özgür Yankaya (1), Tolga Özkalfa (1), Yunus Yıldırım (2).

        F.BAHÇE'NİN 10 FARKLI HAKEMİ

        Abdullah Yılmaz (1), Bülent Yıldırım (2), Bünyamin Gezer (4), Cüneyt Çakır (2), Fırat Aydınus (2), Halis Özkahya (2), Kuddusi Müftüoğlu (3), Mustafa Kamil Abitoğlu (2), Tolga Özkalfa (2), Yunus Yıldırım (1).

        Sabah

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ