Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Ronaldo'suz Real de kazanırmış! - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        La Liga'da lider Barcelona'yı takibini sürdüren Real Madrid deplasmanda Racing Santander'i 3-1 mağlup etti.

        Los Galacticos, bu sezon tüm maçlarda forma giyen Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sebebiyle forma giyemediği mücadeleye çok etkili başladı.

        İlk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen Madrid ekibi, 23. dakikada harika paslar sonucu Mesut Özil'in al da at dercesine verdiği pasta Adebayor'un golü ile 1-0 öne geçti.

        MESUT YİNE SAHNEDE

        Bu golden sadece 4 dakika sonra yine Mesut Özil'in ayağının dışıyla verdiği harika pasta Benzema kaleci Tono'yu avladı ve durum 2-0 oldu.

        CASILLAS PENALTIYI ÇIKARDI

        İlk 45 dakika bu skorla geçilirken ikinci yarıda sahada daha durgun bir Real Madrid vardı. 52. dakikada Casillas, Racingli Pinillos'un penaltısını kurtarmasa belki de Real çok sıkıntı yaşacaktı ama tecrübeli eldiven klasını konuşturmayı başardı.

        Ancak yılmayan Racing, 71. dakikada Kennedy Bakırcıoğlu'nun attığı golle aradaki farkı bire indirmeyi başardı: 2-1. Bu golden sonra ev sahibi ekip beraberlik golü için bastırsa da 75. dakikada Real Madrid, Di Maria'nın asistinde Benzema ile durumu 3-1'e getirdi.

        BİR PENALTI DAHA KAÇTI

        3-1'den sonra iyice rahatlayan Los Galacticos, 85. dakikada Adebayor'un penaltı atışından yararlanamaması ile farkı arttırmayı başaramadı.

        İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Real Madrid'in 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Real puanını 67 yaptı ve Barcelona puan farkını yeniden 7'ye indirdi.

        LA LIGA'DA OYNANAN DİĞER KARŞILAŞMALARDA ALINAN SONUÇLAR İSE ŞÖYLE:

        Sporting-Getafe: 2-0

        Hercules-Almeria: 1-2

        Levante-Espanyol: 1-0

        Malaga-Osasuna: 0-1

        Ath. Bilbao-Sevilla: 2-0

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ