Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Avcı sorumluyu buldu! - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta iyi oynamalarına rağmen forvet oyuncularının yanlış tercihleri nedeniyle berabere kaldıklarını söyledi.

        Avcı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, güzel ve fair play içinde bir maç olduğunu kaydederek, ''Forvet oyuncularının son maç egoları, yanlış paslar, yanlış tercihlerle berabere kaldık'' dedi.

        Bu sezon iki kulvarda yarıştıklarını hatırlatan Abdullah Avcı, ''İki kulvarda yarışmak zor oldu. Gelecek sezon iki kulvarda da yarışabilmek için takviyeler yapacağız. Türkiye Kupası'nda final oynayıp, herkesin desteğini aldığımız bir sonu yaşadık. Camia ve oyuncularla gurur duyuyorum'' diye konuştu.

        TUM VEDA ETTİ

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sözleşmesi sona eren Herve Tum, maçtan sonra taraftarlara, takım arkadaşlarına ve teknik heyete veda etti.

        Soyunma odasında Tum'a kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'ın plaket verdiği öğrenildi.

        Abdullah Avcı da basın toplantısında, kişiliği, karakteri ve oyunculuğuyla kendilerine katkılarda bulunan Tum'a teşekkür etti.

        Avcı, takımda kiralık olan oyuncular Ergün, Abdülkadir, Gökhan Ünal ve Holosko'nun da takımlarına döneceğini söyledi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Can Arat, ligi istedikleri konumda bitiremediklerini ancak kupada final oynadıklarını belirterek, güzel bir sezon geçirdiklerini ifade etti.

        Ekrem Eşkioğlu da maça iyi başladıklarını ancak final paslarında zaman zaman hatalar yaptıklarını ve her iki takımın da birer puan aldığını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ