Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altay Altay'da transfer sürüyor! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe altyapısında yetişen ve son olarak İskenderun Demir Çelikspor'da oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir ile Torku Şekerspor'dan 25 yaşındaki stoper Bahadır Sekizkardeş, Altay'ın Gölcük kampına katıldı.

        Altay yönetimi, son iki sezondur Bucaspor'da oynayan tecrübeli stoper Erman Güraçar ile de bir ön görüşme yaptı. Gelecek hafta evlenecek Erman Güraçar ile balayı izni sonrası yeniden bir araya gelineceği bildirildi.

        Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Gölcük kampı kadrosuna daha önce Kocaelispor'da forma giyen Umut Kekilli ve gurbetçi golcü İbrahim Manav'ı dahil ederken, yine gurbetçi oyuncular Hamza Kızıl, Fikret Akbulut, Hakan Demirel, Rıfat Gelici ve Güney Günel de Gölcük'te bir süre denenecek.

        Gölcük kampı kadrosunda, transfer görüşmeleri için iki gün izin isteyen Cenk Ahmet ve Almanya'da tedavisi süren Ali Şaşal ile Hasan Uğur yer almıyor. Tayfun Seven ise kampa yarın dahil olacak.

        Diğer yandan kaleci arayışlarını sürdüren yönetim, geçen sezon TKİ Tavşanlı Linyitspor'da oynayan Oğuz Dağlaroğlu ve Mersin İdmanyurdu'ndan Eser Altın ile görüştü. Bu oyuncuların transferleri henüz netlik kazanmadı.

        Altay'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

        Mertcan Dadan, Uğur Köprülü, Tayfun Seven, Özkan Serbest, Evren Avşar, Aytaç Kara, Yiğitcan Gölboyu, Abdulkadir Kuzey, Cenk Demirel, Sadık Buzoğlu, Oğulcan Gökçe, Caner Akgün, İsmet Gökseloğlu, Hüseyin Engin, Metin Yüksel, Burhanettin Çakırefe, İsa Akgöl, Hüsamettin Yener, Cihan Avcı, Doğukan Demir, Çağrı Gülcü, Aykut Geçmen, Bahadır Duran.

        SON TRANSFER ANIL ABANOZ

        Altay'da yönetim kurulu, teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın Torku Şekerspor'dan öğrencisi olan Anıl Abanoz ile anlaşmaya vardı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İzmir'e gelen 24 yaşındaki defans oyuncusu, anlaşma sağlanmasının ardından Gölcük kampına katıldı.

        Futbola Sakarya Tekspor'da başlayan Anıl Abanoz, Ankaraspor, Muğlaspor, Tokatspor ve Sivasspor formalarını giydikten sonra 2008'de geldiği Torku Şekerspor'da 3 sezon aralıksız görev yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ