Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Şükrü Saracoğlu'nda olay! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Kadıköy’deki dostluk maçı olaylara sahne oldu. Önce basına saldıran F.Bahçe taraftarı ikinci devre sahaya girdi, bireysellik tribünsel harekete döndü. Mücadele 67’de yarıda kaldı.

        Tutuklu olan başkan Aziz Yıldırım’a destek vermek isteyen ve Şükrü Saracoğlu’na akın eden taraftarlar adeta çıldırdı.

        Mircea Lucescu’nun takımı Shakhtar Donetsk ile yapılan özel maçla taraftarın pek ilgisi yoktu. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. 58’de iki taraftar sahaya girdi, kendisini engellemek isteyen özel güvenliği tehdit etti. Kısa bir süre duraklamanın ardından maç tekrar devam etti.

        Ancak dakikalar 64’te gösterdiğinde 2 kişi daha sahaya daldı. Hakem Fırat Aydınus, olayı Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile görüşürken olanlar oldu. Bireysellik toplu harekete dönüştü. Saha ana-baba gününe döndü. Taraftarı engellemek isteyen özel güvenlik görevlileri saldırıya uğrayınca içeriye girdi. Bazı

        Fenerbahçeliler, futbolcular Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel’i sevgi öpücüklerine boğdu. Bir grup ise stadın ortasında halay çekti.

        CEZA YOLDA

        Shakhtar Donetsk maçı taraftarın sahaya girmesi nedeniyle yarıda kaldı. Futbol Disiplin Talimatı’na göre Sarı-Lacivertli kulübe Futbol Disiplin Talimatı’nın 51.

        maddesine göre 2 maç seyircisiz oynama cezasının geleceği öğrenildi.

        Maçta temsilci olmadığı için görüntülere göre PFDK’ya sevk edilecek olan Kanarya’nın cezasının 10 gün içinde netleşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ