Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Şansın bol olsun! - Galatasaray Haberleri

        Arda Turan, “Vedalaşmak için aradım ama telefonu açılmadı” dediği hocasını uçağa binmeden önce tekrar aradı. Telefonuna bu kez yanıt alan milli oyuncu “Hocam hakkını helal et” derken, Terim “Yolun açık olsun. Şansın bol olsun. Bizim Aramızda kırgınlık olmaz” karşılığını verdi!

        Galatasaray’dan İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan, dün Ortaköy’de düzenlediği basın toplantısında kendisine destek veren tüm yöneticilere teşekkür ederken, bu süreçte takımdan ayrılmasına sıcak bakmayan hocası Fatih Terim ile veda görüşmesi yapamadığını “Aradım ama telefonu açılmadı. Florya’ya gittiğimde de gelmemişti. Gerekirse Fatih Terim ile vedalaşmak için tekrar geri gelirim” sözleriyle ifade etmişti.

        Hocasıyla kırgın ayrılmak istemeyen ve basın toplantısında “Baba-Oğul arasında kırgınlık olmaz. Kendisi Fiorentina’ya giderken, ben de bir G.Saray taraftarıydım ve çok ağladım” diyen Arda, İspanya yolculuğu öncesinde bir kez daha şansını deneyerek Fatih Terim’i aradı. Bu kez telefonu cevapsız kalmayan milli oyuncunun Fatih Terim’e “Hocam ben gidiyorum, hakkını helal et” dediği ve bunun üzerine tecrübeli teknik adamın “Yolun açık olsun. Şansın bol olsun. Bizim aramızda asla kırgınlık olmaz. Umarım orada çok daha büyük başarılara imza atarsın. İhtiyacın olduğu her an senin yanındayım” ifadelerini kullanarak oyuncusunu yolcu ettiği kaydedildi.

        Bu konuşmanın ardından ikilinin arasındaki buzların eridiği ve özellikle Arda’nın moralli bir şekilde İspanya’ya gittiği ifade edildi.

        HTSPOR / Meriç MÜLDÜR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ